Marina Tonžetić postala prva partnerica u „Velikoj četvorci“

Konzultantsko-revizorska tvrtka Deloitte objavila je vijest da je Marina Tonžetić postala partnerica, te je time Tonžetić postala prva žena na partnerskoj poziciji u takozvanoj „Velikoj četvorci“ u Hrvatskoj.

Marina Tonžetić – prva partnerica u “Velikoj četvorci”

Karijera Marine Tonžetić započinje u tvrtki Arthur Andersen gdje je radila do lipnja 2002. godine nakon čega se pridružila tvrtki Deloitte. Stručnjakinja je u rješavanju problematike revizije financijskih izvještaja i u revizijama spajanja i pripajanja, poslovima dubinskih uvida i poslovnog savjetovanja.

Kao partnerica vodit će multidisciplinarne i prekogranične timove koji pružaju usluge klijentima na tržištu Republike Hrvatske i regije, te biti odgovorna prema klijentima tvrtke za rješavanje njihovih poslovnih izazova.

Tonžetić vodi i CFO program namijenjen financijskim direktorima koji se sastoji od nekoliko inicijativa kojima je cilj istaknuti važnost njihove uloge u organizaciji u kojoj djeluju i pružiti im s tim povezane usluge.

Marina također vodi inicijativu vezanu uz zastupanje raznolikosti kadrova u rukovodećim strukturama unutar Deloittea, u braku je i majka troje djece.

„Aktivnim sudjelovanjem u razvoju talenata i osobnim primjerom, poručujem i vjerujem da su osobni i profesionalni uspjeh izbor svakog pojedinca. Biti partner u tvrtki poput Deloittea pruža nebrojeno puno mogućnosti koje ću iskoristiti te doprinijeti svojim iskustvom i znanjem poslovnoj zajednici i okruženju u kojem djelujem.“ rekla je Tonžetić u službenom priopćenju.

Foto: Deloitte

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Kendall Jenner tekila

Kako je Kendall Jenner potiho lansiranjem tekile povećala svoje bogatstvo

Jedna od najpoznatijih svjetskih manekenki, Kendall Jenner, proširila je svoje carstvo i na industriju alkoholnih pića. Lansirala je tekilu naziva 818....