Marina Tonžetić postala prva partnerica u „Velikoj četvorci“

Konzultantsko-revizorska tvrtka Deloitte objavila je vijest da je Marina Tonžetić postala partnerica, te je time Tonžetić postala prva žena na partnerskoj poziciji u takozvanoj „Velikoj četvorci“ u Hrvatskoj.

Marina Tonžetić – prva partnerica u “Velikoj četvorci”

Karijera Marine Tonžetić započinje u tvrtki Arthur Andersen gdje je radila do lipnja 2002. godine nakon čega se pridružila tvrtki Deloitte. Stručnjakinja je u rješavanju problematike revizije financijskih izvještaja i u revizijama spajanja i pripajanja, poslovima dubinskih uvida i poslovnog savjetovanja.

Kao partnerica vodit će multidisciplinarne i prekogranične timove koji pružaju usluge klijentima na tržištu Republike Hrvatske i regije, te biti odgovorna prema klijentima tvrtke za rješavanje njihovih poslovnih izazova.

Tonžetić vodi i CFO program namijenjen financijskim direktorima koji se sastoji od nekoliko inicijativa kojima je cilj istaknuti važnost njihove uloge u organizaciji u kojoj djeluju i pružiti im s tim povezane usluge.

Marina također vodi inicijativu vezanu uz zastupanje raznolikosti kadrova u rukovodećim strukturama unutar Deloittea, u braku je i majka troje djece.

„Aktivnim sudjelovanjem u razvoju talenata i osobnim primjerom, poručujem i vjerujem da su osobni i profesionalni uspjeh izbor svakog pojedinca. Biti partner u tvrtki poput Deloittea pruža nebrojeno puno mogućnosti koje ću iskoristiti te doprinijeti svojim iskustvom i znanjem poslovnoj zajednici i okruženju u kojem djelujem.“ rekla je Tonžetić u službenom priopćenju.

Foto: Deloitte

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više