Nagradni natječaj samo za WiA članice – odgovorite na pitanje i osvojite ugradnju ekstenzija trepavica u Revive beauty salonu

Ne postoji mnogo sretnica koje su rođene s prekrasnim, gustim trepavicama. Ali postoji mnogo žena koje bi ih htjele imati. Ako i vi želite imati prekasne, guste trepavice kao one žene iz reklama kojima uvijek zavidimo na prekrasnim trepavicama, obratite pozornost. Za članice Women in Adria kluba priređujemo jednu posebnu igru.

Želite li trepavice kao iz reklame?

Nekadašnja popularnost koju su imali umjetni nokti, sada je prešla na trepavice. A najlakši i najbolji način kako i vi možete imati duge trepavice je upravo ugradnja ekstenzija trepavica. Ako do sada niste imale ekstenzije trepavica, možemo vam samo reći da je ugradnja vrlo jednostavan proces.

Svaka trepavica se lijepi za vašu prirodnu trepavicu, a budući da su same ekstenzije tamnije, nakon ugradnje možete zaboraviti na maskaru, barem narednih dva do tri tjedna, koliko je u prosjeku vijek trajanja trepavica. Proces ugradnje traje oko 2 sata, tako da bi bilo najbolje da na ugradnju ekstenzija odete vikendom. Što se tiče održavanja, jedino što trebate napraviti je redovito ih pročešljati, a ostatak šminke s lice, dok imate umjetne trepavice, trebate skidati s miceralnom otopinom.

ugradnju_ekstenzija_trepavica_1

Naša članica Iva Nenadić vlasnica je beauty salona Revive beauty i ekskluzivna uvoznica Lycon voska za bezbolnu depilaciju za područje Republike Hrvatske. Iva u svom salonu nudi i vrhunsku uslugu ugradnje ekstenzija trepavica, ali i sve ostale usluge koje možete pogledati na njenoj web stranici, a na koje, podsjećamo, članice Women in Adria imaju 10 posto popusta.

Zato smo odlučili, u suradnji s našom Ivom, napraviti jedan mali nagradni natječaj u kojem mogu sudjelovati samo članice Women in Adria kluba. Prva WiA članica koja ostavi točan odgovor na postavljeno pitanje osvaja ugradnju ekstenzija trepavica u salonu Revive beauty. Jedino što morate napraviti je u komentaru ispod teksta ostaviti točan odgovor na postavljeno pitanje, koje glasi:

„Koliko se dugo nakon postavljanja trepavica ne smijete umivati?“

 

ugradnju_ekstenzija_trepavica_2

 

Pravila nagradnog natječaja možete vidjeti na linku.

Foto: Revive beauty FB

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

4 KOMENTARI

    • Draga Martina, odgovor je netočan, dodatno niste naša članica da bi mogli sudjelovati u nagradnoj igri.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više