Neka vaša novogodišnja odluka bude znanje!

Jedina stvar koju vam ne mogu oduzeti jest znanje stoga nemojte zaboraviti ulagati u sebe. U nastavku vam donosimo nekoliko seminara, treninga i edukacija. Provjerite što je aktualno!

Seminari, edukacije i treninzi

NLP (neurolingvističko programiranje) je pristup u komunikaciji, osobnom razvoju i psihoterapiji koji otkriva kako pronalaziti i koristiti stanja uma kao što su motivacija, ustrajnost, suosjećanje, kreativnost. Miroras centar za osobni rast i razvoj poziva vas na NLP trening First step pomoću kojeg ćete otkriti alate obrazaca ponašanja, naučiti kako to rade uspješni ljudi ili kako u odgovarajućem trenutku doseći željeno stanje uma. Ukoliko želite poboljšati svoju komunikaciju, odnose, stvoriti bolje rezultate i unaprijediti neko područje svog života, dođite na NLP First step trening.

Internet marketing ključan je u poslovanju i odnosu s kupcima, a spoznaja važnosti istoga otvara vam svijet modernoga poslovanja. Altius savjetovanje organizira seminar na kojem ćete doznati kako svoje poslovanje uskladiti s razvojem tehnologije i potrebama online korisnika. Seminar je namijenjen širokoj publici, a na radionici ćete moći saznati sve što vas zanima o internet marketingu i metodama koje pomažu u postizanju boljih rezultata.  Dođite na seminar i doznajte stvarnu  moć internet marketinga!

LQ – New leadership culture organizira trening za zaposlenike koji se pripremaju za menadžerski posao kao i za menadžere koji imaju do jedne godine iskustva. Kroz pet modula (priprema, resursi, izazovi, praćenje i First Action Plan), polaznici će usvojiti temeljne i nužne vještine vođenja i ovladati ključnim menadžerskim kompetencijama. Ako ste zainteresirani, dođite na First Time Manger trening!

Svaki dan suočavate se s gomilom podataka i u potrazi ste za naprednijim načinom prikaza, analize i izvještavanja? Poslovna učinkovitost ima rješenje za vas! Sudjelovanjem na specijalističkoj radionici obradit ćete besplatne alate za vizualizaciju alata: Power Map, Power View i Tableau Public. Polaznici će na radionici ovladati osnovnim funkcionalnostima navedenih alata te napraviti niz vježbi koristeći spomenute alate. Želite si olakšati svakodnevne aktivnosti? Prijavite se do 15. siječnja!

Prekvalifikacija, osim što vraća u školske klupe, pruža i nove poslovne prilike. Prekvalificirati se znači položiti razlikovne ispite prema rješenju kojega izdaje škola nakon uvida u predmete koje ste pohađali tijekom srednjoškolskog obrazovanja. Pučko otvoreno učilište Samobor organizira prekvalifikaciju u 23 zanimanja, a u program prekvalifikacija mogu se upisati polaznici sa završenom srednjom školom. Ukupno trajanje programa je šest mjeseci, a polaznici koji uspješno završe program prekvalifikacija dobivaju novu završnu svjedožbu srednje škole.

Zanima vas cjelokupna ponuda seminara, treninga, edukacija i obrazovnih programa? Posjetite EduCentar!

Izvor: Moj Posao

Foto: 123rf

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više