NEURO ORTHO PHYSIO – do 25% na rehabilitacijske usluge

Prevencijska aktivna rehabilitacija za bolnu i iskrivljenu kralježnicu

Kifotično loše držanje i bolovi u vratu ili leđima, vrlo su česti problem poslovnih ljudi koji veći dio dana provode za računalom. Sjedilački način života narušava muskulaturu, te oslabljuje njenu funkciju. Prevencijskim vježbanjem, osim sto terapeutski djelujemo na muskulaturu, sprječavamo bolna ili kritična stanja, te podižemo vlastitu kvalitetu života.

Aktivna rehabilitacija DAVID

Terapijsko vježbanje na DAVID aparatima pruža preciznu kompjutorski kontroliranu rehabilitaciju kralježnice. Korisnici rehabilitacijskog vježbanja mogu biti djeca i odrasli, osobe koje pate od kroničnih bolova, specifičnih stanja, trauma i deformiteta (skolioza/kifoza) kao i osviještene osobe koje brinu o svojem zdravlju i biraju pametan način rekreiranja.

Po čemu je DAVID rehabilitacija drugačija od tradicionalne fizikalne terapije i rehabilitacije?

Osim maksimalno individualnog pristupa, DAVID sistem je vodeći sustav koji koristi podatke, tehnologiju i aparaturu u rehabilitaciji kralježnice. Rekordni i trajni rezultati, u samo dva dolaska tjedno po 45 minuta dodatan su motiv za dolazak na ovakav tip terapije ili vježbanja, vremenom opterećenim osobama. Vašu rehabilitaciju vodi stručni tim fizioterapeuta i kineziologa dodatno specijaliziran za rad na DAVID aparatima po strogim skandinavskim principima.

Gdje se nalazimo?

Ustanova za fizikalnu terapiju Neuro Ortho Physio specijalizirana je za prevenciju, predoperativnu i postoperativnu rehabilitaciju mišićno koštanog sustava. Trenutno je jedina fizikalna ustanova u Hrvatskoj, koja pod stručnim vodstvom ravnatelja magh.physio Maria Klasića provodi aktivnu kompjutorski kontroliranu terapiju kralježnice DAVID. Nalazi se u Zagrebu, na atraktivnoj i pristupačnoj lokaciji u Maksimiru.

Članicama WiA, uz predočenje valjane članske iskaznice odobravamo popust od 25% na DAVID rehabilitacijski program u trajanju 6 tjedana, koji uključuje:

  • pregled fizioterapeuta
  • kompjutorsku dijagnostiku kralježnice DAVID
  • individualni program rehabilitacije
  • 12 grupnih dolazaka unutar 6 tjedana

Na ostale usluge, Ustanova za fizikalnu terapiju Neuro Ortho Physio, članicama WiA odobrava popust od 15%.

Tekst je pripremila Jelena Dvorski Klasić, voditeljica poslovanja u fizikalnoj terapiji.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -