Dubinska njega ruku uz Olivalovu dalmatinsku lavandu

Kako bi ove zime koža vaših ruku bila njegovana Olival je pripremio nove proizvode – kremu i koncentrat za ruke s dalmatinskom lavandom koja hrani, štiti i njeguje.

Njega ruku uz hidratantnu kremu i koncentrat

Njega ruku bitna je tijekom cijele godine, no zimi im je zbog hladnoće i suhog zraka potrebno mnogo više pažnje. Tako već prilikom prvog zahlađenja krećemo u potragu za novitetima, bogatijim i hranjivijim kremama za ruke koje će nam pomoći da izbjegnemo crvenilo te suhu i ispucanu kožu ruku.

Zato je Olival obogatio svoj asortiman hidratantnom kremom i koncentratom čiji je glavni sastojak dalmatinska lavanda. Biljka je to čiju su dragocjenost poznavali još stari Rimljani. Cijena pola kilograma cvjetova lavande bila je tada jednaka mjesečnoj plaći radnika na farmi. Prepoznata kao biljka zdravlja i ljepote, lavanda i danas ima široku primjenu u kozmetici.

njega ruku

Vaše ruke bit će zahvalne na lavandi zbog aromatičnih ulja i hranjivih sastojaka koji će zaštititi kožu, nahraniti je te joj osigurati potrebnu vlažnost.

Za dnevnu njegu stručnjaci u Olivalu osmislili su hidratantnu kremu za ruke i nokte koja se brzo upija te je dovoljno koristiti manju količina nekoliko puta kroz dan.

Olivalov koncentrat s lavandom za ruke i nokte savršen je pak za noćnu njegu, jer je namijenjen zaštiti suhe, ispucane i oštećene kože ruku. Bogata formula prirodnih ulja, glicerina i vitamina E regulira omjer vlage i masnoće u koži te štiti ruke od isušivanja.

Zbog svojeg umirujućeg djelovanja krema i koncentrat s lavandom odgovarat će i jako osjetljivim rukama.

Proizvodi se mogu kupiti na prodajnim mjestima Interspara, Mercatora i Offertisime; u robnoj kući Nama i bolje opskrbljenim ljekarnama.

KREMA ZA RUKE S LAVANDOM KONCENTRAT 50 ml 19,99 kn

KREMA ZA RUKE S LAVANDOM HIDRATANTNA 75 ml 9,99 kn

Tri čitateljice koje su pretplatnice na naš newsletter ili će se sad prijaviti nagrađujemo poklon paketima.

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

2 KOMENTARI

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

vlasnica Euronautic

Kako je Katarina 107 smjena gostiju pretvorila u sasvim običan radni...

U tvrtku je došla kao recepcionarka, a sada je vlasnica i direktorica. Možda zvuči nevjerojatno, no to je karijerni put Katarine...