Provedite nedjelju u studiju Angels Body and Emotions

Angels body and Emotions studio poziva žene na Dan u raju s Angelsicama na kojem će predstaviti studio te svim gošćama omogućiti besplatno sudjelovanje na radionicama i treninzima te degustaciju zdrave hrane i mnoge poklone partnera i sponzora.

Dan u raju

Dan u raju će se održati u nedjelju 24. rujna, a imat ćete priliku probati sve Angels programe, s naglaskom na program plesa oko šipke koji posebno djeluje na ženu, kako fizički tako i psihički. Ova metoda razvijena je iz iskustva vlasnica studia koje ističu kako je program drukčiji od klasičnog vježbanja na šipci jer uključuje vježbe disanja, meditaciju i različite tehnike otpuštanja stresa pokretom.

Iako je naglasak na njegovanju ženstvenosti i jačanju samopouzdanja i samosvijesti, veliki benefit ove metode jest rad na sebi kroz pokret i svladavanje fizičkih izazova.
Postoji trend vježbanja koje je puno više od pukog pokretanja tijela i ova metoda je upravo to. Upravo zbog toga što još uvijek postoje predrasude i kriva shvaćanja ovakvog plesa, Angelsice na besplatnim treninzima pokazuju sve dimenzije treninga: meditaciju i disanje, vježbe snage i istezanja na strunjači, element na šipci ali i posebnu demonstraciju plesne meditacije od strane instruktorica.

„Naša je misija da svaka žena spozna da sve ono što osjeća može isplesati i tako pokretom osloboditi tijelo i misli od negativnih utjecaja kojima smo svakodnevno izložene, te da spozna koliko je važno vrijeme koje poklanja samo sebi. „ ističe Ivka Armanda Todorović. Vrlo je važno da imamo sigurno mjesto gdje možemo biti to što jesmo sa svim emocijama koje trenutno osjećamo i prostor da te sve emocije izrazimo, a Angels pruža upravo to. Uz to, odlično oblikuje tijelo i garantira puno dobre muzike, zabavu i iskrena ženska prijateljstva i podršku bez fige u džepu.

Osim navedenog programa cjelovitog vježbanja, u studio možete probati i POP pilates metodu, koja je dinamičniji oblik pilatesa, ali i sudjelovati na drugim radionicama od kojih ističemo radionice Anamarije Pažin Morović (Laurus Slow spa), Sanje Dajak Matanović(Kredenca Zdravlja), Sanje Plavljanić Širole (Sretan Dan). Isto tako, održat će se i radionica šminkanja koja će vam pomoći da se iz poslovnog brzo transformirate u večernji „look“.

Sve to začinjeno je i degustacijom zdrave hrane i sokova, te poklonima Angels partnera. Počastit će vas zdravim sokovima i čipsevima (Velis), sirovim energetskim pločicama (Nakd), Sana delicijama.

Prijave su obavezne na mail [email protected] ili broj telefona 0959232470

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više