Studio Angels Body&Emotions nudi jutarnje termine plesa na šipci

Za sve žene poduzetnice, mame na porodiljnom, one koje rade u smjenama ili poslijepodne ili one koje radni dan žele započeti senzualnim treningom koji će ih ispuniti pozitivnom energijom, Angels Body&Emotions studio nudi jutarnje termine vježbanja Angels Classic programa plesa na šipci.

Angels žena voli sebe i svoje tijelo

Program je namijenjen ženama svih dobi, bez obzira na fizičke predispozicije i plesno iskustvo jer uz fizički aspekt, trening ima i izražen emotivan karakter te na taj način osnažuje žene na svim razinama.

Angels žena voli sebe i svoje tijelo ili to uči činiti. Ona je slobodna, uživa u pokretu, obožava treninge, uživljava se u elemente, ali prije svega – pleše: nesputano, za sebe, divlje ili nježno, slušajući muziku tijelom i uživajući ovdje i sada.

Ako u sebi osjećate potrebu da učinite nešto za sebe, nešto što će vas istovremeno riješiti stresa i napuniti baterije, pridružite se stotinama žena koje su već otkrile svoje malo carstvo za trening, druženje i networking.

Besplatan INTRO sat održava se: 2.04. subota u 11 sati, a nove grupe kreću srijedom u 10 sati i subotom u 11 sati. Prijave na mail: [email protected]

U svojoj ponudi Angelsice u jutarnjim terminima imaju i Yoga Flow – program koji kombinira yogijske vježbe koje imaju snažan antistresni učinak na naš sustav, a održava se u sljedećim terminima: ponedjeljak i srijeda u 7 i 8 sati. Detaljne informacije o programima i pogodnostima možete naći na angels.com.hr

Foto:Angels Body and Emotions

 

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više