Zašto biste sljedeći put kod frizera trebali izabrati organske boje za kosu

Danas živimo u vremenu kada nam tržište pruža gotovo beskonačne mogućnosti izbora. Nismo više ograničeni na 1 ili 2 vrste bilo čega pa tako ni boja za kosu. Za mnoge žene pramenovi ili bojanje su svojevrsni ritual. Kod nekih on je potreban ukoliko se žele prekriti sijede vlasi, a kod drugih predstavlja trend, modu i dio osobnosti. Prije nismo imali izbora oko toga što stavljamo na kosu pa smo tako bili primoreni koristiti mnoge štetne sastojke, no srećom danas su stvari drugačije. Kako se cijela kozmetička i prehrambena industrija okrenula prirodi, organskom podrijetlu, ni boje za kosu nisu zaostale.

Tradicionalne boje pod povećalom

Danas su žene puno svjesnije oko toga što stavljaju na kosu. A i mnoge sa žaljenjem gledaju stare slike na kojima su bujne kose i pitaju se zašto je danas ta slika drugačija. I dok je razloga mnogo, neki od njih zaista jesu zastarjele metode friziranja i loše boje koje su u nekim periodima bili u trendu. Sastojak koji se često izdvaja kao izuzetno štetan u bojama za kosu je svakako amonijak. On se koristi u bojama kako bi omogućio boji da se što bolje primi, otvarajući površinu vlasi. A osim njega, izdvajaju se i razna umjetna bojila i mineralna ulja.

Boje za kosu inspirirane zdravljem

Srećom, trend se mijenja pa kako su klijenti sve više svjesni tako i saloni. Frizerski salon & beauty centar Brilliantina svoj moto poslovanja temelji na staroj i mudroj izreci: “Klijent je kralj!”  Vođeni tim motom uvijek se trude osigurati najbolju moguću uslugu, ali i ponudu svakome. Zato ne čudi da su među prvim salonima u centru Zagreba u svoj asortiman uvrstili Philip Martin’s organske boje za kosu. Radi se o luksuznom talijanskom brandu za koloraciju i njegu kose. Boje su izuzetno postojane s visokim stupnjem prekrivanja u svim nijansama, a dodatna prednost je i poseban sjaj za kojeg djelatnice kažu da se „vidi iz aviona“! Philip Martin’s organske boje ne sadrže amonijak niti slične štetne tvari, a aktivni sastojci kakao maslaca, kokosa, vitamina C i lotosa doprinose njegi kose i zaštiti od sunca i vjetra.

Sada kada možemo birati što stavljamo na svoju kosu, sva odgovornost je na nama. Bilo da kod frizera odlazite redovito ili samo povremeno, birajte ono što je najbolje za vašu kosu.

Foto: Brilliantina

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -