Ovog Božića svoje zaposlenike, partnere ili suradnike iznenadite bowl food-om

Prosinac je uvijek užurban mjesec – što zbog završavanja poslovne godine, što zbog završavanja svih ostalih obaveza koje uz to dolaze. No baš zbog toga, prosinac je ujedno savršeno razdoblje da se svi poslovni partneri, suradnici, prijatelji, ali i zaposlenici firme malo opuste i zabave.

Uz tradicionalne specijalitete servirane na tradicionalan način (pršut, bakalar, božićni kolači), ovog Božića, svoje uzvanike iznenadite i bowl food-om koje priprema Zvona catering.

Bowl food – za opuštanje i zabavu u tvrtki

Bowl food je hrana koja se servira u zdjelicama i tanjurićima različitih oblika i veličina, a idealna je za stand up event-e gdje gostima nije prikladno koristiti pribor za jelo.

Bowl_food1

Možda ste već pomislili kako serviranje u zdjelicama nije najnoviji trend, ali morate se složiti da je definitivno veoma efektan jer se u njega mogu servirati čak i topla jela – juhe, topla predjela, pa čak i glavna jela.

Bowl food

Osim što je ovo hrana koja se servira u specifičnom obliku, poznata je kao okrjepa za dušu i tijelo jer uključuje neobične namirnice ili čak sasvim obične, ali ipak pripremljene na neobičan način. Nije li upravo to što uvijek tražimo, kada organiziramo božićni domjenak? Ponešto drugačija i neobična nota, zar ne?

Bowl_food5

Seniori u organizaciji božićnih domjenaka su upravo Zvona catering, čija obiteljska priča u ovom poslu traje preko 20 godina. Njihova priča se ponovno i svake godine ispriča kroz 1.400 domjenaka i više od 70.000 posluženih uzvanika.

Bowl food

No, oni ne pričaju svaku priču isto – svaka sljedeća im je drugačija, inovativnija i kreativnija. Bowl food su već uspješno usvojili, a pokazali su to i u listopadu ove godine, prilikom organizacije velikog poslovnog domjenka za francuske klijente u tvrđavi Revelin u Dubrovniku, koji su zbog toga ostali jednostavno – oduševljeni.

Bowl food

Kako bi se i sami oduševili i na kraju još jedne uspješne poslovne godine, predstavili svima u najboljem svijetlu, organizaciju vašeg Božićnog domjenka prepustite – već sada – u sigurne i iskusne ruke Zvona cateringa! Za njih ništa nije nemoguće, samo im se treba prepustiti… Uz to, sve članice Women in Adria dobivaju popust od 10 %.

Foto: Zvona catering

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više