Tematski rođendani Zvona cateringa pravi doživljaj za djecu

Svakom djetetu je njegov rođendan najvažniji dan u godini. Ukoliko mu pripremite tematski rođendan, za njega će to biti pravi doživljaj. Uz to, i vi sami ćete biti sretni i zadovoljni, gledajući kako vaše dijete uživa na svojoj tematskoj proslavi.

Rođendanske torte po želji malih slavljenika

Za organizaciju tematskog rođendana, obavezno je potrebno uključiti vaše dijete u pripreme i uvažiti njegove želje, pogotovo ako želite organizirati rođendan na temu “što želim biti kada odrastem” ili na temu omiljenog heroja ili lika iz crtića.

rođendanske torte

Zajednički možete napraviti pozivnice, uručiti ih gostima, osmisliti jelovnik i piće, izgled rođendanske torte, osmisliti pjesmice i urediti ili dekorirati prostor uz mnoštvo šarenih balona, ukrasa i likova koji su tema rođendana.

Jedna djevojčica je poželjela rođendan na temu Doktorice Pliško i baš sve je moralo biti u tom stilu, a pogotovo glavna stvar na rođendanu – rođendanska torta! Ideje za Zvona catering nisu bile teške za izvedbu, a djeca su ostala oduševljena kada su vidjela sve te boje i dekoracije.

Jednadžba je bila jednostavna: što šarenije – to bolje, a šarenila na rođendanu uopće nije nedostajalo.

rođendanske torte

Bez obzira što svome djetetu pripremili za rođendansku proslavu, ne zaboravite da je ipak najvažnije da je cijela obitelj na okupu oko glavnog slavljenika, uz obilje radosti, pjesme, smijeha i veselja. Razmišljajte kao djeca i sigurno nećete pogriješiti!

Sve članice Women in Adria dobivaju popust od 15%.

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

orka grupa

Povezali se Fisherija, the meat, Wine&Friends i Mesoprerada

Dobro poznata društva Bosnić, Fisherija, Slavonica i LU-MA Ekskluziv povezali su se u ORKA Grupu kako bi zajednički osnažili tržišnu poziciju...