Pantene novom kampanjom naglašava koliko su očevi bitni za uspjeh djevojčica

Dok je prošli tjedan pozornost cijelog SAD-a bila na Super Bowlu – prvenstvu američkog nogometa i vjerojatno jednom od rijetkih natjecanja koje prati čitava država, P&G brand Pantene odlučio je iskoristiti priliku i upozoriti na važnost očeva u životima djevojčica kroz seriju reklama koje su se emitirale tijekom prvenstva.

Nova kampanja naglašava važnost odnosa oca i kćeri

U sklopu njihove kampanje „Strong is Beautiful“, kojom Pantene želi pomoći ženama i djevojčicama da izgrade svoje samopouzdanje, snimili su niz reklama s nekima od najpoznatijih igrača američkog nogometa, a uz čiju pomoć su htjeli ukazati kako kvalitetno vrijeme koje očevi provedu sa svojim kćerima može utjecati na njihov kasniji život.

Tako se u reklamama pojavljuju Benjamin Watson, Jason Witten i DeAngelo Williams, koji se pojavljuje u dvije reklame – u jednoj sa starijom kćeri i u jednoj s mlađom.

„Istraživanja su pokazala da je kvalitetno vrijeme koje očevi ulože u odgoj svojih kćeri ključno da one postanu samouvjerene i uspješnije u školi te kasnije u karijeri“, rekli su iz Pantenea.

Istraživanja koja je Pantene spomenuo u svojoj objavi odnose se na istraživanja profesorice edukacijske i adolescentne psihologije Linde Nielsen, koja su dokazala da su djevojčice koje imaju potporu od svog oca asertivnije, da imaju više samopouzdanja, bolje akademske rezultate te da nakon uspješnog završetka školovanja imaju i bolje plaćene poslove.

Zato je Pantene kroz poruku „djevojke koje provode vrijeme sa svojim očevima odrastu u snažnije žene“ htio potaknuti očeve da se više uključe u živote svojih djevojčica.

„Nadamo se da naša nova serija videa pokazuje očevima koliko je lako i zabavno provesti kvalitetno vrijeme sa svojim kćerima i to kroz jednostavnu stvar poput uređivanja njihove kose“, poručili su iz Pantenea.

Iako su djevojčice u videu na početku malo skeptične, ali i uzbuđene, do kraja videa možemo vidjeti zadovoljstvo koje se ocrtava na njihovim licima – ne toliko zbog frizura, koliko zbog vremena kojeg su provele sa svojim očevima.

Svakako moramo priznati da je Pantene pogodio savršeno vrijeme i aktere videa ako uzmemo u obzir koliko očeva diljem SAD-a gleda Super Bowl.

Foto: YouTube Screenshot

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više