PBZ krediti -EU Sinergo

PBZ krediti – dostupniji krediti za obrtnike, male i srednje poduzetnike

Privredna banka Zagreb d.d. zaključila je s Europskim investicijskim fondom (EIF) Ugovor o jamstvu sukladno Okvirnom programu za konkurentnost i inovacije (CIP) te je time postala jedina banka u Hrvatskoj koja sudjeluje u ovom programu. Suradnja Banke i EIF-a rezultirala je ponudom jedinstvenog proizvoda na tržištu – EU Sinergo kredita.

Koje su prednosti EU Sinergo kredita za obrtnike, male i srednje poduzetnike?

  • lakši i jednostavniji pristup sredstvima
  • atraktivne kamatne stope i naknade
  • smanjeni zahtjev za instrumentima osiguranja

(kreditiranje se odvija uz obveznu zadužnicu i mjenice, ali bez hipoteke i dodatnih instrumenata osiguranja)

  • brža obrada kreditnog zahtjeva
  • duži rokovi otplate kredita

EU_Sinergo_400x200px_1Korisnici EU Sinergo kredita mogu biti obrtnici, mali i srednji poduzetnici koji zapošljavaju manje od 10 djelatnika i ostvaruju godišnji prihod do 10 milijuna kuna. Kredit u iznosu do najviše 25.000 eura za pojedinog klijenta odobrava se u kunama uz valutnu klauzulu u eurima, s rokom otplate od 18 do 36 mjeseci (otplata u mjesečnim ili tromjesečnim ratama), a namijenjen je financiranju potreba za obrtnim kapitalom i investicijskih projekata.

Ovaj kreditni program ima koristi od jamstva izdanog u okviru Okvirnog programa za konkurentnost i inovacije (CIP) Europske unije. Za provedbu CIP programa u Republici Hrvatskoj zaduženo je Ministarstvo poduzetništva i obrta.

Više informacija potražite na PBZ Sinergo desku, kontaktirajte svog menadžera za odnose s klijentima, nazovite naš besplatni info telefon 0800 PBZ COM (0800 729 266) ili nam se obratite na e-mail adresu: [email protected]

 

Foto: Dreamstime/Konstantin Chagin; PBZ

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više