Perilice za rublje na žetone idealno su rješenje za turističke komplekse

Kada se turisti, bilo domaći ili strani, zateknu na novom mjestu, žele se osjećati kao kod kuće. U tome uvelike doprinosi uređenje apartmana i hotela, kao i tehnička opremljenost kućanskim aparatima poput perilice za rublje. Nova linija profesionalnih strojeva za pranje rublja na žetone koju predstavlja Ivago d.o.o., idealno je rješenje za takve objekte.

Jednostavna primjena koju će gosti obožavati

Ukoliko imate apartman i želite ga preurediti za iznajmljivanje, bojanje zidova, promjena namještaja i dodaci poput cvijeća ili slika samo su neki od elemenata koji će vaš apartman učiniti privlačnijim. Sitnice su dovoljne da prostor bude dinamičan, opušteniji i zanimljiviji.

Ono što je svakako bitno svakom posjetitelju je udobnost i dostupnost, a nove Ivago perilice za rublje omogućuju im upravo to. I ljeti i zimi gosti, posebice oni koji ostaju više dana, imaju potrebe za pranjem rublja. Ako je u pitanju obitelj s malom djecom, potrebe su još i veće.

Za hotelske sustave Ivago nudi profesionalne sušilice, perilice za rublje i valjke za glačanje, a novost u ponudi je profesionalni program manjih strojeva. Perilice i sušilice kapaciteta 8-10 kg dolaze u inox obliku i sa 26 standardnih programa pranja. Imaju neograničenu mogućnost programiranja te dodavanje ili mijenjanje programa putem USB-a.

perilice za rublje

Zbog tih se značajki izvrsno uklapaju u manje kupaonice koje se često mogu naći u apartmanima i hotelima, a izvrsno će se uklopiti i ako planirate posebnu sobu samo u svrhu praonice.  Ne zauzimaju puno mjesta, a stvaraju dodatan “plus” u očima iznajmljivača.

Prednosti ovih strojeva su jednostavno korištenje kroz touch panel i mokro čišćenje, odnosno potpuno prilagodljiv program za vrlo osjetljivo rublje. Također, tu je i optimiziranje punjenja, što znači regulaciju potrošnje i deterdženta i vode, a u krajnjoj liniji dovodi i do značajnih ušteda što je bitno za vaše ukupne troškove.

Foto: Unsplash

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

1 KOMENTAR

  1. Postovani, zainteresirana sam za perilicu rublja na kovanice ili zetone za ponudu turistima. Gdje se moze vidjeti asortiman i cijena

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -