POP IT fidget – najnoviji antistres hit sada možete imati i vi!

Sjećate li se fidget spinnera i koliko su zaludjeli svijet? Ne samo mališane, već su ih i brojni odrasli vrtjeli u rukama. Jeste li sada spremni za najnoviji fidget trend zvan POP IT fidget? Distribucijska tvrtka Delmerion uvezla je megapopularan hit među svjetskim Tik Tokerima i influencerima.


Pročitajte više: Savjeti za jačanje uma i reduciranje stresa!


Antistres, društvena igra, zabava, sve u jednom uz POP IT fidget!

POP IT fidget igra je koja je osvojila svijet. Silikonska je igračka u šarenim bojama i oblicima koja se naziva i „push bubble“, a djeluje opuštajuće i ublažuje stres. Sve što trebate jest pritisnuti mjehurić prema dolje i on će lagano iskočiti, a zatim ga okrenuti i početi ispočetka. Vrlo jednostavno, ali i zarazno.  

POP IT fidget

Ono što je bitno istaknuti jest da je ovo silikonska igračka koja se lako pere i dezinficira, a prigodna je i za djecu vrtićke dobi koja su u dobi razvijanja fine motorike. U oblicima romba, kocke i kruga, u jednobojnim, šarenim bojama, sa šljokicama ili bez, s flourescentnom odnosno bojom koja svijetli u mraku  – birajte i nećete požaliti!


Pročitajte više: Ideje za poklone za djecu do 5 godina


Uz POP IT fidget možete se sami zabavljati satima ili igrati u paru s obzirom da slovi i kao društvena igra. Pravila su vrlo jednostavna. Naime, prvi igrač bira red i pritisne onoliko mjehurića koliko želi. Drugi igrač isto to radi i dva igrača se izmjenjuju sve dok ne ostane posljednji mjehurić.

POP IT fidgete možete pronaći na www.delmerion.hr.

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

umor-nakon-videopoziva

Osjećate li i vi intenzivan umor nakon videopoziva? Evo o čemu...

Umor nakon videopoziva je stvaran, potvrdili su znanstvenici. Istraživanje provedeno na Sveučilištu u Stanfordu pokazalo je da brojni ljudi osjećaju ekstremni...
- Advertisment -