Poziv na stručno predavanje “Nabava – Budući profit!”

Pozivamo Vas da se prijavite za sudjelovanje na stručnom predavanju Nabava – Budući profit! koje će se održati u srijedu, 24. veljače 2016. godine, s početkom u 09:00 sati u HGK Županijskoj komori Zagreb (Draškovićeva 45, Zagreb).

Nabava kreator dobiti

Troškovi nabave imaju značajan udio u ukupnim troškovima svake tvrtke, a u današnje vrijeme utrke za profitom ulogu kreatora dobiti sve više preuzima upravo nabava.

Za poduzetnike, direktore, voditelje lanca nabave, voditelje lanaca opskrbe, specijaliste u nabavi, voditelje skladišta i sve one koji žele utvrditi stručna znanja i informirati se o aktualnim trendovima u nabavi organiziramo stručno predavanje pod nazivom Nabava- budući profit!  koje će održati mr. sc. Nataša Cikač iz tvrtke Cronata d.o.o.

Predavačica mr. sc. Nataša Cikač, Cronata d.o.o. uz kontinuirana usavršavanja u području ekonomije i managementa, posjeduje i bogato dvadesetogodišnje profesionalno iskustvo u području nabave, prodaje i lanaca opskrbe (skladišno poslovanje) u velikim proizvodnim tvrtkama. Konzultantica je EBRD-a i članica Hrvatske udruge nabavne djelatnosti.

Kotizacija za sudjelovanje iznosi 500 kuna + PDV, a članice Women in Adria imaju 10 posto popusta.

Zainteresirani za sudjelovanje na stručnom predavanju: Nabava – budući profit! mogu se prijaviti na e-mail adresu: [email protected], najkasnije do 23.02.2016. godine.

Info: Cronata

Foto: 123rf

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više