Liani Keserić potvrđen novi mandat na čelu Raiffeisen banke

Liani Keserić ovog je mjeseca potvrđen novi mandat na funkciji predsjednice Uprave jedne od vodećih banaka u Hrvatskoj. Iza sebe ima dva uspješna mandata na čelu Raiffeisen banke, a sada je spremna za treći.

Banku je uspješno vodila i pri prelasku na euro

Liana Keserić započela je karijeru u Raiffeisen banci, u tadašnjem Sektoru transakcijskih poslova. Ubrzo preuzima prvu menadžersku poziciju kao voditeljica Odjela odnosa s klijentima za transakcije poslove. Godine 2015. pridružuje se Upravi RBA kao nadležna osoba za IT, Sigurnost, Operativne servise, Upravljanje procesima i projektima te Nabavu i opće poslove.

Kad je 2020. godine prvi put izabrana za predsjednicu Uprave RBA, postala je prva žena na toj poziciji u jednoj od velikih banaka u Hrvatskoj. Treći mandat samo potvrđuje Lianinu uspješnost na čelu Raiffeisen banke, na kojem je bila i tijekom najvećeg projekta banke u njezinoj povijesti – prelasku na euro.

20 godina iskustva u jednoj od najvećih banaka

„U RBA sam više od 20 godina. Tijekom tri desetljeća rada u ovoj banci, vrlo sam detaljno upoznala sve segmente poslovanja i organizacije. Svjedočila sam rastu, sistemskim, sveobuhvatnim promjenama i tehnološkim iskoracima koje smo uvijek radili među prvima na tržištu. Od samih početaka naše banke u Hrvatskoj gledala sam kako RBA raste u respektabilnu financijsku instituciju kojoj klijenti vjeruju i uz koju ostaju svih ovih godina. Zahvalna sam na povjerenju koje mi je još jednom ukazano u trenutku u kojem obilježavamo velikih 30 godina i kad smo timski, tehnološki, znanjem i poslovanjem snažniji nego ikad“, izjavila je predsjednica Uprave RBA.

U središtu njezinog novog mandata ostaju zadovoljstvo klijenata i briga za djelatnike, koji su u srži poslovanja Raiffeisen banke u Hrvatskoj.

Foto: Raiffeisen banka

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -