BIPINE zaposlenice o iskustvu rada u okolnostima koje su promijenile svijet!

Iako BIPA ni u jednom trenutku nije zatvorila vrata svojih poslovnica, opasnost od koronavirusa te niz potresa koji su ovih dana pogodili Zagreb uvelike su utjecali na sve BIPINE zaposlenike. Ovo se posebno odnosi na zaposlenice u poslovnicama koje, usprkos strogim mjerama zaštite i smjernicama nadležnih institucija, u svakodnevnom kontaktu s kupcima i dalje nastoje odgovoriti na sva pitanja i osigurati da svima budu dostupni traženi proizvodi.

Povezano:

Prodavačice i korona virus

“Ono čega se nastojimo pridržavati jest osigurati profesionalan pristup kupcima, naravno uz razumno pridržavanje propisanih mjera opreza. Okolnosti u kojima smo se svi mi zatekli nisu nimalo ugodne, no trudimo se maksimalno pomoći svojim sugrađanima da nabave potrebne higijenske i dječje potrepštine, bez kojih bi im svakodnevni život bio mnogo teži. Ovo se posebice odnosi na manje sredine, u kojima nema puno trgovina a velik broj kupaca nema mogućnosti krenuti u potragu za potrebnim artiklima nego ovise o lokalnoj ponudi. Stoga je na nama da budemo dostupne, smirene i organizirane ali i da, koliko možemo, svojim ponašanjem i stavom kupcima  barem malo uljepšamo dan i podsjetimo da nisu sami” – iskustva su BIPINIH zaposlenica iz poslovnica diljem zemlje.

Uz standardne sigurnosne procedure, u trgovinama se od prvih dana epidemije koronavirusa provode i pojačane higijenske i sanitarne mjere, kao i redovite dezinfekcije prostora. Za zaposlenice su osigurane perive zaštitne maske za lice, jednokratne rukavice i sredstvo za dezinfekciju, uklonjeni su testeri u poslovnicama te sve promocije proizvoda, dok je BIPA Backstage do daljnjega zatvoren. U svakom trenutku voditelji poslovnica i nadređeni menadžeri na raspolaganju su osoblju za sva pitanja, savjete i pomoć, a sve kako bi još jednom pokazali timski duh BIPE te prenijeli pozitivan stav i poruku zajedništva.

Foto: BIPA

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

plave vrećice

Godina dana ZG vrećica. Evo kako uštedjeti na ‘plavim vrećicama’

Već je godinu dana prošlo otkako je u Zagrebu na snagu stupilo obvezno odvajanje miješanog komunalnog otpada u ZG vrećice. Ovo...
- Advertisment -