Putovanje na posao sa stilom

Putovanje na posao je gnjavaža. Ne zna se da li je gore ljeti ili zimi. Zimi autobusi i tramvaji kasne, česti su zastoji zbog vremena. Ljeti opet druga krajnost, treba preživjeti toplotne udare. I kako da jedna poslovna žena dođe na posao sa stilom?:-)

Putovanje na posao

Možemo puno naučiti od metropola. Neki uredi u velikim gradovima imaju cijele garderobe u kojima se zaposlenici presvlače nakon što dođu na posao i prije povratka kući. Žena dođe na posao u ravnim cipelama i u garderobi se presvuče u cipele s visokom petom.

Ako vaš put na posao uključuje puno hodanja, a usput nosite i kompjuter, najbolje je odabrati niske pete. Crne balerinke će odgovarati uz sve odjevne kombinacije. Kako dolazi zima vjerovatno će vam biti hladno u balerinkama, tako da ćete morati odabrati ipak neke toplije cipele.

Putovanje na posao
Acne Studios black leather boots/ ASOS shoes / Zara flat boots / Gap embellished ballet flat / Elie Tahari ballet shoes / Mulberry leather knee boots
Žene koje često mijenjaju cipele i usklađuju ih sa odjevnom kombinacijom vjerojatno će u njima putovati na posao. Nositi jedne cipele na nogama, a druge u torbi za presvlačenje i nije neko olakšavajuće rješenje. U tom slučaju svakako nabavite zaštitu za pete, jer će vam ih hodanje uništiti, makar se radilo i o nekoliko stotina metara.

putovanje na posao
Solemates

Birajte torbe koje osim ručke imaju i dugi remen da ih možete prebaciti preko ramena. Najbolje ih je nositi sprijeda kako bi ih u javnom prijevozu imali pod nadzorom.

 

Torbe za putovanje na posao
Satchel handbag / 3.1 Phillip Lim red purse / Urban Expressions handbag / Sole Society handbag

 

Prethodni članakŠto nakon otkaza?
Sljedeći članakStyling i oblik tijela

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više