Rezultati Body creator-ovog „makeover“ tijela: u 50 dana, 9,3 kg manje!

Članica WiA iz Zagreba (46) bila je ovogodišnji kandidat za „makeover“ u Body Creator-u. Svoj program mršavljenja u započela je 13.6. 2017. sa 102,3 kg, a  završila 28.7. sa 93 kg. Od toga, u trbuhu je izgubila 10 cm na obujmu, u bokovima 5, a u struku 12 cm. Odradila je 80-tak tretmana u 20 dolazaka.

Cilj: skinuti 30 kg viška!

Njen je cilj u ovom vrlo osobnom projektu bio skinuti ukupno 30 kg viška. Portal Woman in Adria i Body Creator centar poklonili su joj  „make over“ kako bi joj pomogli u ostvarenju njezina važnog cilja.

Rezultat od 9,3 kg manje nakon samo 50 dana veliki je uspjeh.  Ako se uzme u obzir da po Body Creator metodi regulirati tjelesnu težinu znači izgubiti višak masnih naslaga, a ne nemasnog tkiva i vode, onda je logično da je za to vrlo važan faktor aktivna vježba u termo kapsulama i adekvatna prehrana.

program mršavljenja

Mršavljenje uz intenzivno niskokaloričnu dijetu, a bez tjelovježbe nije niti zdravo, niti su rezultati trajni. To je upravo ono što se događalo našoj članici do sada. Razlog tome je što se organizam, nakon nekog vremena, navikne na niski unos kalorija. Tada on spušta svoj bazalni metabolizam i prilagođava tu nisku količinu kalorija za obavljanje svojih vitalnih funkcija. To je evolucijska prilagodba kojom se on brani od gladovanja. Tada se, budući da su energetske potrebe organizma smanjene, više ne troše zalihe masti.

Zbog toga je u Body Creator-u jako važna aktivna  vježba u termo kapsuli koje pospješuje trošenje masnih naslaga kao izvor energije. Naravno, tu je i drugi važan dio vježbanja, a to je  jačanje i oblikovanje muskulature kako bi tijelo postalo čvrsto i lijepo. Vježbanje je također važno jer se jačanjem mišića smanjuje rizik od fraktura kostiju s obzirom da se težina tijela prebacuje na mišiće, a ne izravno na kosti koje su tada manje opterećene. Osim toga povećanjem i preoblikovanjem mišića ubrzava se metabolizam što pozitivno doprinosi smanjenju prekomjerne težine.

Naša članica nije neki pobornik dijeta, ali i sama kaže da može bez problema slijediti ovaj način prehrane koji joj je prezentiran u Body Creator-u, a vježbanje u termo kapsulama postalo joj  je rutina. Dva puta tjedno je dovoljno za rezultate, a ipak mali tjedni angažman kako  Članica ne bi morala mijenjati sve svoje planove.

program mršavljenja

Termoslim metoda mršavljenja

Body Creator-ova Termoslim metoda mršavljenja zasniva se na iskorištavanju blagodati topline za topljenje masnih naslaga. Uz aktivno vježbanje u termo kapsuli članičin personaliziran tretman sastojao se i od suhih ozonskih kupki, infra crvenih kapsula i LPG  vakumske endermološke masaže aparatom koji eliminira celulit potkožno, ali i unutar vezivnog tkiva, djelujući na dubinske slojeve i kolagenske stanice, a koji radi na principu vakuuma. Rezultat toga je smanjenje masne mase, a to je članica provjerila i putem kompjuterske analize tijela koja je obavezna u Body creatoru.

Analiza je pokazala da je krenula sa 44,9 kn masne mase, a nakon 20 dolazaka količina masne mase iznosi 36,8 kg. To znači da je u gubitku 9,3 kg težine izgubila  8,1 kg upravo masne mase. To je vrlo važan podatak jer cilj mršavljenja i je da se skine masna masa, a ne voda i mišići.

“…jako sam zadovoljna svojim rezultatima. Nisam vjerovala da će biti tako dobri za tako kratko vrijeme. Moram izdržati preko godišnjeg odmora i odmah krajem osmog mjeseca nastavljam u Body Creator-u tamo gdje sam stala. Vjerujem da bih do Nove godine mogla postići svoj cilj od 30 kg manje.. držite mi fige…“ kaže članica o svojem uspjehu.

program mršavljenja

Kako je to izgleda uživo, možete pogledati na fotografijama. A iz Body creatora su nam rekli da očekuju članice Woman in Adria i pripremili su partnerski program i posebne pogodnosti. Jedna o tih je i dodatnih 10% popusta na sve akcijske cijene.

Ako ste i vi poželjeli mršavjeti paralelno s našom članicom, a u Body Creatoru su toliko sigurni u uspješne rezultate da u protivnom čak vraćaju novac, možete se javiti na tel. 01/4846133.

Ali Body creator nije samo uspješna metoda mršavljenja već i vrlo dobra investicija jer omogućavaju kupnju njihove franšize i otvaranje takvog centra po njihovim uputama u drugim gradovima Hrvatske. Pa, ako mršavljenje nije vaš trenutni problem, možda vam ova ponuda za ulazak u poduzetništvo uz poznati brend i uhodano poslovanje bude zanimljivija.

Foto: Body creator

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više