Robin Sharma 20. veljače u Zagrebu!

Agencija za promidžbu i odnose s javnošću, Dhar media, prepoznatljiva po specifičnom načinu poslovanja – dharmičkom menadžmentu, u Zagreb dovodi jednog od najtraženijih menadžerskih konzultanata na području vođenja, Robina Sharmu koji će 20. veljače 2014. održati trosatno predavanje na temu “Vođa bez titule” u prostoru Hypo centra.

“Vodstvo nije titula. To je stil života. Živi ga.“- kaže Robin Sharma ističući to kao jedno od načela njegove filozofije prema ideji “Vođenja bez titule” koju primjenjuju mnoge korporacije i vođe diljem svijeta.

Robin Sharma je slavni autor 15 bestselera o vođenju uključujući i “Redovnik koji je prodao svoj Ferrari”, jednu od najprodavanijih poslovnih knjiga na današnjem tržištu. Njegov rad je preveden u 62 zemlje i na 75 jezika, što ga čini jednim od najčitanijih autora na svijetu. Osim što je vrlo tražen govornik na globalnoj razini, također je i iznimno cijenjen savjetnik koji je radio sa Predsjednicima uprava vodećih multinacionalnih kompanija prema Fortune 500 magazinu te mnogim vođama diljem svijeta. (Fortune 500, uključujući Microsoft, Starbucks, Coca-Cola, GE, Nike, FedEx, i IBM, NASA, Yale University i Young Presidents Organisation itd.)

Osnivač je Sharma Leadership International Inc., konzultantske tvrtke sa vrlo jasnim fokusom djelovanja: Rad u organizacijama i ljudima prema ideji „Vođenje bez titule“.

U nedavnom neovisnom istraživanju koje je obuhvatilo 22.000 menadžera, Robin je bio rangiran u Top 5 vodećih stručnjaka (2012, izvor: leadershipgurus.net). Pandan je predavačima poput Jacka Welcha, Jeffery Immelta, Bill Clintona.

“Cilj seminara “Vođa bez titule” je širenje ideje o novim pardigmama u poslovnom svijetu kroz vođenje prema snažnim načelima života koja će zaista živjeti među svim zaposlenicima neke tvrtke, a prije svega među njenim vodećim kadrom – menadžmentom.”- Ističe Lea Brezar, direktorica Dhar medie.

Uz Robina Sharmu predavanje će održati poznati Hrvatski menadžeri i konzultanti na temu “Vođenja i komunikacije”:

• Jadranka Boban Pejić, CEO Biovega

• mr.sc. Damir Jugo, Dekan Edward Bernays Visoke škole za komunikacijski menadžment

• prof.dr. sc. Davor Perkov, profesor Visoke poslovne škole Libertas Zagreb

Nakon predavanja slijedi okrugli stol na temu “Budućnost vođenja u Hrvatskoj” čiji su gosti:

• Jadranka Boban Pejić, CEO Biovega

• Sandra Mihelčić, Vlasnica i CEO Business Media Group

• mr.sc. Damir Jugo, Dekan Edward Bernays Visoke škole za komunikacijski menadžment

• dr.sc. Davor Perkov, profesor Visoke poslovne škole Libertas Zagreb

• dr.sc. Mladen Radujković, dipl.ing.građ., profesor na Građevinskom fakultetu, IPMA predsjednik

• dr.Vlatko Kalapoš, E.M., life coach

• moderator rasprave: Lea Brezar, direktorica Dhar medie

Više informacija o seminaru i raspored predavanja možete naći na linku

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Kako transformirati izazove u prilike doznajte na doručku u Samoboru

Nakon uspješne i do zadnjeg mjesta rasprodane Konferencije za poduzetnice u Samoboru, organiziramo prvi Networking breakfast Samobor. U romantičnom ambijentu hotela...