Robin Sharma 20. veljače u Zagrebu!

Agencija za promidžbu i odnose s javnošću, Dhar media, prepoznatljiva po specifičnom načinu poslovanja – dharmičkom menadžmentu, u Zagreb dovodi jednog od najtraženijih menadžerskih konzultanata na području vođenja, Robina Sharmu koji će 20. veljače 2014. održati trosatno predavanje na temu “Vođa bez titule” u prostoru Hypo centra.

“Vodstvo nije titula. To je stil života. Živi ga.“- kaže Robin Sharma ističući to kao jedno od načela njegove filozofije prema ideji “Vođenja bez titule” koju primjenjuju mnoge korporacije i vođe diljem svijeta.

Robin Sharma je slavni autor 15 bestselera o vođenju uključujući i “Redovnik koji je prodao svoj Ferrari”, jednu od najprodavanijih poslovnih knjiga na današnjem tržištu. Njegov rad je preveden u 62 zemlje i na 75 jezika, što ga čini jednim od najčitanijih autora na svijetu. Osim što je vrlo tražen govornik na globalnoj razini, također je i iznimno cijenjen savjetnik koji je radio sa Predsjednicima uprava vodećih multinacionalnih kompanija prema Fortune 500 magazinu te mnogim vođama diljem svijeta. (Fortune 500, uključujući Microsoft, Starbucks, Coca-Cola, GE, Nike, FedEx, i IBM, NASA, Yale University i Young Presidents Organisation itd.)

Osnivač je Sharma Leadership International Inc., konzultantske tvrtke sa vrlo jasnim fokusom djelovanja: Rad u organizacijama i ljudima prema ideji „Vođenje bez titule“.

U nedavnom neovisnom istraživanju koje je obuhvatilo 22.000 menadžera, Robin je bio rangiran u Top 5 vodećih stručnjaka (2012, izvor: leadershipgurus.net). Pandan je predavačima poput Jacka Welcha, Jeffery Immelta, Bill Clintona.

“Cilj seminara “Vođa bez titule” je širenje ideje o novim pardigmama u poslovnom svijetu kroz vođenje prema snažnim načelima života koja će zaista živjeti među svim zaposlenicima neke tvrtke, a prije svega među njenim vodećim kadrom – menadžmentom.”- Ističe Lea Brezar, direktorica Dhar medie.

Uz Robina Sharmu predavanje će održati poznati Hrvatski menadžeri i konzultanti na temu “Vođenja i komunikacije”:

• Jadranka Boban Pejić, CEO Biovega

• mr.sc. Damir Jugo, Dekan Edward Bernays Visoke škole za komunikacijski menadžment

• prof.dr. sc. Davor Perkov, profesor Visoke poslovne škole Libertas Zagreb

Nakon predavanja slijedi okrugli stol na temu “Budućnost vođenja u Hrvatskoj” čiji su gosti:

• Jadranka Boban Pejić, CEO Biovega

• Sandra Mihelčić, Vlasnica i CEO Business Media Group

• mr.sc. Damir Jugo, Dekan Edward Bernays Visoke škole za komunikacijski menadžment

• dr.sc. Davor Perkov, profesor Visoke poslovne škole Libertas Zagreb

• dr.sc. Mladen Radujković, dipl.ing.građ., profesor na Građevinskom fakultetu, IPMA predsjednik

• dr.Vlatko Kalapoš, E.M., life coach

• moderator rasprave: Lea Brezar, direktorica Dhar medie

Više informacija o seminaru i raspored predavanja možete naći na linku

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

eu fondovi ženski posao

Zašto su EU fondovi uglavnom ženski posao?

Ravnopravnost postaje stvarnost, muškarci preuzimaju naša standardna ženska zanimanja, više ne možeš naći poštenu debeljačku kuharicu ili su sve fit i...