Zvijezda mjuzikla “Once” Zrinka Cvitešić na Liderovoj konferenciji “Žene u biznisu”

Na ovogodišnjoj Liderovoj konferenciji “Žene u biznisu”, koja se 3. prosinca održava u Muzičkoj akademiji Zagreb, Lider će ugostiti i glumicu Zrinku Cvitešić. Ova svestrana Karlovčanka u razgovoru s Davorom Bilmanom otkrit će svoje buduće poslovne planove, koji uključuju i inozemnu glazbenu karijeru.

Zrinka Cvitešić na Liderovoj konferenciji “Žene u biznisu”

Zrinka Cvitešić završila je Akademiju dramske umjetnosti u Zagrebu 2002. godine, a dotad je već nastupila u nekoliko filmova u manjim ulogama. Iste godine dobila je glavnu ulogu u filmu “Konjanik”.

Film “Što je muškarac bez brkova” donio joj je nagradu na Sarajevskom filmskom festivalu, a 2009. snimila je hvaljenu bosansku dramu “Na putu” Jasmile Žbanić.

Ulogom u mjuziklu “Once”, čije su premijere 2013. bile u Dublinu i Londonu, Cvitešić se proslavila kao nova zvijezda na londonskom kazališnom nebu, a njezinu su izvedbu hvalili vrsni svjetski kritičari.

Ovogodišnja konferencija “Žene u biznisu” održava se pod visokim pokroviteljstvom predsjednice RH Kolinde Grabar Kitarović, a na njoj će se okupiti i vlasnice, direktorice i menadžerice kompanija čije će iskustvo i pogledi na biznis pokazati kako funkcioniraju na visokim položajima.

Tom prilikom, kao i dosad, bit će predstavljena lista 300 najmoćnijih žena Hrvatske, koju je lani predvodila Agrokorova Ljerka Puljić, a na njoj su se našle i predsjednica Uprave Ericssona Nikole Tesle Gordana Kovačević, predsjednica Uprave Tele2 Hrvatska Malin Holmberg i druge uspješne poslovne žene.

Zemlja partner ovogodišnjeg susreta “Žene u biznisu” je Švedska koja je napravila jedan od najznačajnijih iskoraka u pozicioniranju žena u svim slojevima poslovnog i društvenog života zahvaljujući svojoj feminističkoj politici. Tim povodom očekuje se dolazak na konferenciju švedske ministrice za socijalnu sigurnost Annike Strandhällna, ali i visoko pozicioniranih predstavnica švedskog biznisa, kao što je Irena Dobosz, regionalna menadžerica za održivost i korporativne komunikacije u Ikei, zadužena za provođenje politike ravnopravnosti unutar kompanije.

Više o konferenciji doznajte na: http://lider.media/zene-u-biznisu-2015/.

Izvor i foto: Lider

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više