Pričom o najljepšem poklonu osvojite So fine Box full of Surprises

Često se pitate kako biti originalan i ne dati ni previše ni premalo već odmjereno, ugodno i lijepo. Kako nekoga učiniti sretnim barem na trenutak? Jer to je onda to, osmijeh na licu, iščekivanje, radost nakon kojih uslijedi zahvalnost. Bez brige, u takvim trenutcima savršeno uskače So fine.


Pročitajte više: Prijedlozi poklona za vašeg muškarcaNekome So fine pokloni mogu biti stranac, a nekome svakodnevica. Osobina ličnosti, sreća, duhovnost i još mnogo toga zapisano u samo u toj jednoj riječi zahvalnost koja usmjerava sve. To je dio So fine priče. Kreirati lijepe, radosne i zahvalne trenutke koji ostaju zauvijek.

Darivanje postoji od kada postoji i čovjek. Diljem svijeta, kroz razne kulture i oblike izražava poštovanje , zahvalnost, ljubav, njeguje tradiciju i običaje. Darivanje povezuje i to jako dobro poznaje So fine ekipa.

Projekt Sofine Moments nije samo obična stranica o poklonima, to je poklon za trenutak, poklon za doživljaj. Ovdje postaje moguće da sve svoje velike ideje upakirate u nešto maleno ili pak od malene ideje napravite nešto zaista veliko. Ova kreativna ideja za poklone je zaživjela kao projekt koji stvara ne samo lijepe darove i trenutke, što zapravo svima nedostaje, već i puno više.


Pročitajte više: Ideje za poklone za djecu do 5 godina


Iza ovog pothvata stoje renomirani chefovi, nutricionisti, hrvatski proizvođači i jedna velika povezanost da zajedno izgrade ljepši, sretniji i zdraviji svijet. Cilj im je da se uz poklon dobro zabavite, nasmijete, uživate kako dok ga stvarate tako i dok ga poklanjate, možda sebi; možda drugima.

so fine

Na njihovom blogu uskoro nas očekuje puno lijepih i zanimljivih priča o „poklonu“ iz cijelog svijeta i naravno ako imate kakvu ideju, uvijek su raspoloženi, jer oni žive za trenutak, ovdje i sada!

Kako bi istražili sve raznolikosti što za nekog poklon znači, u tijeku je i nagradna igra, a prijaviti se možete na [email protected] sa pričom o vašem najljepšem poklonu.

Nagradni natječaj traje do 24. prosinca, a najljepše priče objavit će za vrijeme božićnih i novogodišnjih praznika. Naravno, bez poklona se ipak ne može pa će tako najoriginalnija priča zaslužiti i Box full of Surprises. Što je to, saznat ćete uskoro, a do tada pišite, čitajte, poklanjajte…

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -