Sonja Rostok Mrkus nova Senior Managerica u Crowe Horwath

Revizorsko–konzultantska tvrtka Crowe Horwath osnažila je svoj tim poreznim profesionalcem Sonjom Rostok Mrkus koja je preuzela funkciju Senior Managerice.

Crowe Horwath je poznata kao jedna od vodećih revizorsko – konzultantskih kompanija u Hrvatskoj, tvrtka zapošljava četrdesetak stručnjaka koji za više od 300 klijenata pružaju stručne usluge poreznog savjetovanja, računovodstva i obračuna plaća, te revizorske i savjetodavne usluge. Članica je konzultantske mreže Crowe Horwath International, koja ima sjedište u New Yorku i urede u više od 120 zemalja diljem svijeta.

Sonja Rostok Mrkus nova Senior Managerica

Sonja Rostok Mrkus ovlašteni je revizor s magisterijem Ekonomskog fakulteta u Zagrebu, a u Crowe Horwath dolazi iz jedne od „Big4“ kompanija u Hrvatskoj gdje je donedavno bila istaknuti član management tima. Tijekom svoje karijere radila je na brojnim projektima vezanim uz Porezne nadzore, Porezna planiranja i Strukturiranja, Due diligence, Pripajanja i akvizicije, Porezne uvide itd.

U kompaniji Crowe Horwath Sonja vodi tim poreznih konzultanata i upravlja širokim portfeljem klijenata  iz raznih industrija uključujući proizvodnju, leasing industriju, IT sektor i telekomunikacije, energetiku, farmaceutiku, turizam, osiguranje i dr. Autorica je poreznih publikacija te predavačica na stručnim seminarima.

Crowe Horwath ima četrdesetak zaposlenika, od kojih polovicu čine žene, a sedam ih je na vodećim pozicijama. U tvrtki su posebno sretni zbog „Casual Fridaya“ koji je odnedavno svaki petak, dok je prije toga bio svaki zadnji petak u mjesecu.

Za više informacija posjetite www.crowehorwath.hr.

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više