“Obožavam pospremati”, rekao je nitko nikad!

No dobro, ostavit ćemo prostora sumnji da zaista postoji netko tko voli pospremati, ali složit ćete se s nama kada kažemo da su takvi u manjini. Bez obzira na to kamo vi pripadate, vjerujemo da će vas zanimati najnoviji trik za rješavanje neugodnih mirisa u vašim domovima.

Ako imate ljubimca ili muža, možda čak i poneko dijete, onda znate i koliko brige i njege svi oni zahtijevaju, posebice u ovo pandemijsko doba kada svi još više pazimo na čistoću i brinemo oko zdravlja.


Pročitajte više: Proljetno čišćenje doma: 5 koraka do savršeno organiziranog stana!


Kako vam sprej za pročišćavanje zraka može spasiti miris stana?

Uz vizualno uredan dom vežemo i miris. Ako si uzmete trenutak i zamislite prizor lijepog i urednog doma, sigurno ćete u tu maštariju ubaciti i miris svježine. A sad si zamislite da nemate vremena sve detaljno oprati, da imate samo petnaestak minuta do dolazaka gostiju, a dom vam je u blagom kaosu. Stvari možete nabrzinu potrpati nekamo, ali ostaje onaj izdajnički miris hrane ili kućnih ljubimaca ili čak vrećice otpada koju još niste stigli baciti. Možda je netko i zapalio cigaretu na balkonu pa je dim pronašao put natrag u kuću? Izvori raznih mirisa nalaze se posvuda oko nas.

I točno u tom trenutku dolazi vaš spasitelj: sprej za pročišćavanje zraka na 100% prirodnoj bazi koji sadrži esencijalna ulja dobivena iz prirode i daje vašem domu notu profinjenosti i svježine. Kao da sjedite u polju lavande okupani proljetnim suncem. Raspoloženje vam se popravlja, a zrak oko vas obavija vas svojom mirisnom omaglicom.

I ne samo da miriše, ne samo da popravlja raspoloženje, ovaj čudnotvorni sprej čak ubija i bakterije i viruse (99,9% njih). Mirisan i čist dom u samo dva potiska spreja. Tko to ne bi htio?


Pročitajte više: 3 kućanska aparata za obitelji s manjkom vremena


Puressentiel® Purifying Air Spray poboljšava kvalitetu vašeg života od prvog korištenja i dovodi vas u dodir s prirodom.

Puressentiel Purifying Air Sprej dolazi u dvije veličine pakiranja, cijena 75ml je 107,84kn, a cijena 200ml je 191,44kn. Sprej se koristi jednom dnevno na način da se dvaput potisne u zrak prostorije koju se želi osvježiti te jedno pakiranje traje dulje vrijeme.

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Konferencija za poduzetnice Hvar

Poduzetnice, na Hvaru pričamo o važnim aspektima poslovanja i problemima turizma

Poduzetnice se svakodnevno susreću s morem briga. Žele li malo 'odmoriti' i uz društvo ambicioznih i uspješnih žena poput njih razgovarati...
- Advertisment -