Startup weekend Zagreb

Od ideje do poduzeća za 72 sata – Startup weekend Zagreb ponovno na ZŠEM-u.

Svjetski startup fenomen ponovno dolazi u Zagreb, i to od 14. do 16. lipnja na Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa. Ako ste ikada imali sjajnu zamisao za poduzeće, ali niste znali kad, gdje i kako krenuti u realizaciju, Startup Weekend Zagreb stvoren je upravo za vas! U vratolomnih 72 sati, koliko događaj traje, imat ćete priliku predstaviti svoju ideju ostalim sudionicima, okupiti multidisciplinaran tim koji će u idućih 72 sati raditi sa stručnim mentorima raznolikih područja stručnosti kako biste zajedno razvili provedljivi poslovni plan. Naposljetku će svi timovi predstaviti svoje planove stručnom žiriju, a najbolji planovi mogu osvojiti vrijedne nagrade koje će im pomoći u pretvaranju svoje zamisli u stvarnost.

Iako je ovo tek treći Startup Weekend Zagreb koji će se održati u Hrvatskoj, sudionici prošlih izdanja ovog događaja već ostvaruju velike uspjehe. Tako je, primjerice, pobjednički tim prvog susreta već krenuo u ostvarivanju poslovne ideje – sustav javnih bicikala.  Stoga, kada se vozite Zagrebom na iznajmljenom biciklu, znajte kako je ta zamisao pretvorena poduzeće upravo zahvaljujući Startup Weekendu Zagreb. No, ne morate imati pobjednički tim kako biste ostvarili poduzetnički uspjeh. Većina timova koja nastupaju na Startup Weekend događajima diljem svijetu ostaju u kontaktu i zajedno rade na svojim projektima i nakon završetka ovog događaja.

Vrijeme je da poduzmete prvi korak na putu prema poduzetničkom uspjehu i da iskoristite ovu sjajnu priliku u kojoj možete svoje zamisli razvijati uz pomoć stručnjaka i vašeg tima. Prijavite se na Startup Weekend Zagreb!

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više