10 stvari koje bi vaši klijenti voljeli da znate o njima

Svaki bi poduzetnik htio da njegov biznis bude uspješan i da raste. No, u većini slučajeva uspjeh biznisa ovisi o klijentima, odnosno njihovom zadovoljstvu. Zato svim mogućim načinima mnogi poduzetnici pokušavaju pružiti bolju, kvalitetniju i bržu uslugu i zadovoljiti sve veće zahtjeve današnjih klijenata, jer na kraju krajeva, konkurencija je „žestoka“ i svaki je klijent „zlata vrijedan“.

Što klijenti žele?

Kako to učiniti? Kako pridobiti klijente da kupuju vaš proizvod ili uslugu, a ne proizvode ili usluge od konkurencije? Autori iz tvrtke Help Scout napravili su infografiku kojom su identificirali što klijenti žele proučavajući 10 različitih istraživanja.

Tako je na primjer, Gallupovo istraživanje pokazalo da klijenti više cijene kada je usluga kvalitetnija, nego kada je ona brža. Naime, kupci će češće zapamtiti i pričati svojim prijateljima o usluzi koja je bila informativna, kvalitetna i koja je odgovorila na sva njima važna pitanja. S druge strane, broj jedan razlog zašto će kupci prestati koristiti neki proizvod ili uslugu je neljubaznost, nesposobnost ili užurbanost pružatelja usluge.

Pogledajte koje su to točno stvari koje bi vaši klijenti voljeli da znate o njima i primijenite ih za razvoj svog biznisa i stvaranje veće baze klijenata.

Što_klijenti_žele

 

PPUB-Disclaimer

Foto: 123rf, Help Scout

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više