Ovotjedni Simple green meni spoj je tradicije i orijentalnih okusa

Tjedni meni od 27.5. do 1.6.

Ponedjeljak s okusima Indije

Sabji od raznog povrća, riža s kurkumom i limunom, chutney od cikle s grožđicama, pakore (indijska, zdravija verzija pohanja), salata.

Bakin utorak

Proljetno grah varivo, popečak od leće s chia sjemenkama, domaći kruh, salata. Ako danas prolazite centrom Zagreba, posjetite Simple green na VEGE sajmu!

Srijeda

Pašticada s njokima od krumpira, kratko kuhana raštika, salata.

Četvrtak

Zeleni bulgur (s koprivom i špinatom), kofte u umaku od mrkve, šarena proljetna salata s crnom soli. Kofte su okruglice, obično o mljevenog mesa, a česti su gosti u kuhinjama Bliskog Istoka i Južne Azije.

Bakin petak

Krumpir salata s mladim lukom i rikolom u bijelom umaku, faširanci, kratko kuhano povrće.

Subota

Falafel kuglice od graška s mentom i chilliem u tortilji sa svježim povrćem i tzatziki umakom, salata.

Cijena svakog dnevnog menija je 45 kn.

Slatko, a zdravo?

Ako je i vama desert neizostavni dio obroka, uz Simple green meni možete naručiti predivne bezglutenske pite. Okusi su: orah, rogač/naranča, kesten/čokolada, jabuke, šljive, a cijena je 17 kn/komad. Osim pita, možete isprobati i slatke kuglice u okusima: snickers, banana s kokosom ili rum s lješnjakom po cijeni od 5 kn/komad.

Naručiti možete telefonski na  01 55 61 679, a obrok možete pojesti ili uzeti za van na adresi Zelinska 7, Martinovka (ulaz sa strane parka – istok).  Zovite svakim danom već od 8.30 sati kako biste izbjegli gužvu ili rasprodan dnevni meni.

Radno vrijeme restorana:

Ponedjeljak do petak od 9.00 do 19.00 sati

(dostava za sada samo do 16.00) no uslugu take out svakako možete koristiti. Restoran uskoro kreće u suradnju s Woltom pa će dostava biti moguća sve do 19h.

Subota 9.00 do 16.00 sati

Nedjelje i blagdane restoran ne radi.

Foto: Simple green by Jelena

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

škola engleskog jezika u rijeci

Branka Švorinić Bratonja u jeku rata ostavila siguran posao i pokrenula...

Branka Švorinić Bratonja više od 25 godina se bavi podučavanjem engleskog jezika, a školu stranih jezika Kastav Euroway osnovala je 1992. godine kad je odlučila dati otkaz na...