Torbe za posao ispod 500 kuna

Trebaju li torbe za posao biti skupe i kožne? Ne nužno. Ovisi gdje ste na hijerarhijskoj ljestvici.

Jeftina ili skupa torba za posao?

Pravilo “Dress for the work you want, not the one you do” stoji, ali ne treba pretjerivati. Ako ste na početku karijere, ne bi trebali na posao nositi Birkin torbu, jer ćete ostaviti dojam da ste razmažena bogatašica i neće vas shvatiti ozbiljno. Da ne govorimo o ženskoj ljubomori  – kolegice će vas pojesti živu. Muškarci pokazuju svoje limene ljubimce, žene svoje torbice. Generalno pravilo je da ako sa plaćom ne možete platiti stan, hranu i torbu, onda tu torbu ne bi trebali nositi na posao.

Uspinjanje na hijerarhijskoj ljestivici znači da morate pripraziti na svoj profesionalni imidž. Međutim, to ne znači da morate kupovati samo Gucci, Pradu i Armani, već da morate imati stila. Puno je gore vidjeti visokopozicioniranu ženu koja nema stila nego početnicu koja još uči.

Skupe torbe su investicija koja se isplati. Isto kao i skupe cipele. A to znači da ih vjerojatno nećete dugo vremena iznositi, pa nije loše u ormaru imati i jednu ili više jeftinijih opcija, čisto za promjenu. Torbe za posao od umjetne kože sve su kvalitetnije, i dizajnom i izdržljivošću,  i bez problema ih se može nositi nekoliko sezona, osobito ako se radi o klasičnoj crnoj torbi.

Torbe za posao ispod 500 kuna

Za 300-500 kuna se može pronaći sasvim pristojna torba za posao. Mnogi su sretni da uopće imaju posao i 500 kuna većini ljudi nije malo za izdvojiti u današnje vrijeme. Pogledajte naše prijedloge torbi za posao do 500 kuna.

 

torba za posao
Accessorize

 

torba za posao
H&M

 

torba za posao
Zara

 

torba za posao
Mango

 

torba za posao
Zara

 

Foto: Caprice

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više