Godinu započnite uz trajni program mršavljenja s pismenom garancijom

Vitka linija i koža bez celulita – za mnoge žene ovo je neostvareni san od kojeg s vremenom i odustaju. Pad morala uglavnom nastupa nakon neefikasnih dijeta i loših metoda mršavljenja, koje lako mogu poraziti i tvrdoglavu motivaciju. Ako vam je ovo poznato, obratite se Figurelli gdje ćete pronaći program mršavljenja koji se sastoji od 40 tretmana koji vas neće iznevjeriti. Trenutno nude čak 80% popusta na poseban program, samo na portalu Crno jaje i to samo jednom godišnje!

Masne naslage se napadaju na nekoliko fronta

Tajna je u tome da napad na suvišne centimetre mora doći iz više izvora, što znači da pridržavanje jedne određene dijete ili povremeni posjeti teretani često ne mogu uroditi rezultatom. Za višak masti uglavnom su odgovorni toksini u tijelu koji nastaju zbog opće nezdrave prehrane, a tome u prilog ide i hladnoća te kraći dani što nas čini manje aktivnima. Za razliku od klasičnih metoda mršavljenja, Figurella nudi pristup mršavljenju na više razina a njihova metoda olakšava pridržavanje uputa.

Povezano:

Figurella je personalizirana metoda za žene kojom se uz pismeno jamstvo postiže trajan rezultat. Metodom Figurella možete sami odlučiti koliko kilograma želite zauvijek izgubiti, i koji konfekcijski broj želite postići. Svaki program se planira posebno za svaku pojedinu osobu, upravo prema njenim potrebama i željama.

Mnoštvo zadovoljnih klijentica ističe da su uz ovaj tretman mršavljenja konačno postigle svoje ciljeve zbog nekoliko važnih razloga. U Figurelli svaka žena ima svog osobnog asistenta koji ju prati kroz program i bilježi njen napredak iz tjedna u tjedan. Figurella je ženski svijet u kojem možete razmjenjivati iskustva s drugim ženama koje dijele potpuno jednake probleme. Posebno osmišljen program prehrane bazira se na zdravoj prehrani općenito, te olakšava pridržavanje plana kojeg je osmislio nutricionist. Najveća posebnost je to što Figurella nije usmjerena samo na mršavljenje već i na postizanje zdravlja i vitalnosti.

4 koraka do savršene linije

Figurella metoda sastoji se od četiri koraka. Najprije se radi analiza figure na kojoj možete doznati trenutno stanje tkiva i mišića. Nakon toga se prema vašim željama dogovaraju točni ciljevi u centimetrima i kilogramima koje želite izgubiti, a dobiti ćete i pismenu garanciju za rezultat.

U drugom koraku naglasak je na fizičku aktivnost koja se odvija u posebno patentiranom ležaju Figurella uz nadzor osobne asistentice. Ova aktivnost se provodi u ležećem položaju čime se rasterećuje kralježnica i zglobovi, upravo zbog toga je idealna za sve dobne skupine. Unutrašnjost ležaja stvara i održava stalnu temperaturu od 36,8*C, koja odgovara temperaturi ljudskog tijela. Time je omogućen dobar rad mišića koji potiče lipolizu te odstranjuje masne naslage s kritičnih dijelova tijela (bedra, bokovi, trbuh, struk), s obzirom na to da je temperatura masti u tijelu uvijek nešto niža od same temperature tijela.

tretman mršavljenja

Dalje se radi terapija aktivnim kisikom (ili ozonom) koja je najbolja prirodna pripomoć za cirkulaciju. Ovaj vrijedni prirodni saveznik potiče aktiviranje mikrocirkulacije kože i potkožnog tkiva koje se odvija u smjeru od površine kože prema potkožnom tkivu gdje se stvaraju masne naslage. Aktivni kisik pomaže pri razgradnji molekula masnoće i odstranjivanju masnih i celulitnih naslaga, a koži omogućuje „da udahne“ dovoljnu količinu kisika. Koža tako postaje blistava i svilena, a tkivo kompaktnije, glađe i čvršće.

U potpunosti prilagođena vama

Jedan od ključnih koraka koji garantira uspješnost jest test intolerancije na hranu i individualizirani plan prehrane. Figurella vam ne propisuje dijetu, već vas uči kako se pravilno hraniti. Za razliku od raznih dijeta koje vrlo često samo prate trendove današnjice, važno je shvatiti da jedino umjereni režim prehrane, onaj koji uzima u obzir potrebe pojedinca, može dati željeni rezultat kada govorimo o zdravlju i vitkoj liniji. Test intolerancije na hranu omogućuje vam da upoznate svoje tijelo, a Figurellini nutricionisti će vam izraditi personalizirani plan prehrane. Uz pomoć testa intolerancije na hranu ubrzati ćete sam proces mršavljenja i poboljšati svoje zdravstveno stanje.

Dva do tri sata tjedno dovoljno je za krupne promjene koje vas očekuju. Figurella program mršavljenja funkcionira na bazi zakazanog sastanka, prema dogovorenim terminima, bez čekanja i gubitka tvog vremena. Dolazite kada vam najviše odgovara i određujete svoje tretmane ovisno o svojim obavezama.

Sve Women in Adria članice ostvaruju dodatnih 10% popusta na ponudu za kupnju preko linka (za kod se javiti na [email protected]).

Jednoj WiA članici ćemo i pokloniti ponudu, detalji su na našem Facebooku!

Foto: Crno jaje

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

učenje iz pogrešaka

Kako Coca-Cola, Netflix i Amazon uče iz pogrešaka?

Zašto sve više uspješnih poslovnih lidera potiče svoje zaposlenike, ali i druge tvrtke na učenje iz pogrešaka? I štoviše, potiče...
- Advertisment -