Trump greškom tweetao Ivanki iz Bosne i Hercegovine umjesto svojoj kćeri i dobio što je tražio

Donald Trump htio je putem Twittera pohvaliti svoju kćer Ivanku, no umjesto nje, označio je Ivanku Majic iz Bosne i Hercegovine, što je izazvalo lavinu reakcija jer nije prepoznao profil svoje kćeri.

„Vi ste čovjek s velikim odgovornostima“

Zapravo, Trump je podijelio tweet kiropraktičara Lawrencea Goodsteina iz Massachusettsa koji je u svom tweetu označio samo @Ivanka, umjesto @IvankaTrump, a nakon što je to isto preuzeo i budući američki predsjednik, mnogi su reagirali na to, pa i sama Ivanka koja je bila označena.

Njegov tweet glasio je „@Ivanka Trump je odlična, žena s karakterom i stilom“, a Ivanka Majic je iskoristila ovu priliku te mu poručila da bude oprezniji na Twitteru i napala ga zbog njegovog mišljenja o klimatskoj promjeni.

„A vi ste čovjek s velikim odgovornostima. Mogu li vam predložiti veću pažljivost na Twitteru i više vremena posvećenog učenju o klimatskim promjenama.“

U njenom tweetu bila je i grafika gdje se jasno vidi kako se tek mali broj američkih znanstvenika protivi konceptu globalnog zatopljenja koji je izazvan ljudskim faktorom. Naime, Trump se jasno usprotivio klimatskom sporazumu iz Pariza.

Često je mijenjaju s Ivankom Trump

Ivanka Majic živi u Brightonu u Velikoj Britaniji gdje radi kao digitalna konzultantica za gradsko vijeće, a njezin otac je Hrvat iz Bosne i Hercegovine. U intervjuu za Guardian rekla je kako se svakome može potkrasti takva pogreška, no da bi budući predsjednik SAD-a svejedno trebao biti pažljiviji.

Iako ju više brine Trumpov stav prema ženama, budući da je majka jedne kćeri, ipak se odlučila uključiti u pristojnu raspravu, bez vrijeđanja Trumpa. Priznala je i kako ne očekuje nastavak komunikacije.

Ovo nije prvi put da su Ivanku Majic zamijenili s Ivankom Trump. I tijekom kampanje često su je označavali uz Donalda Trumpa, na što bi Ivanka uvijek odgovorila kako su njezini politički stavovi suprotni stavovima obitelji Trump.

Osim toga, priznala je i kako je često mijenjaju s mađarskom tvrtkom koja se bavi proizvodnjom betona – Ivanka Concrete, ali s time se lakše nosi. Radi se zapravo o vrlo čestom imenu među slavenskim narodima, rekla je Ivanka, što to ime čini prilično dosadnim. I to je za nju jedino što dijeli s Ivankom Trump.

Foto: YouTube Screenshot

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

konferencija za poduzetnice Korčula

Poduzetnice, na Korčuli raspravljamo o gorućim izazovima u turizmu

Poduzetnici svakodnevno iznova promišljaju o tome kako poboljšati zadovoljstvo svojih klijenata. Kako se istaknuti u moru konkurencije i kako uspostaviti kontakte...