Fun2learn malim Splićanima donosi jedinstveni program učenja engleskog jezika

Dolazi jesen, a s njom počinje i novi ciklus obaveza. Baš kao i odrasli, djeca kreću u nove radne pobjede. Dječje aktivnosti često uključuju i svladavanje novih znanja kao što je strani jezik. O tome zašto je dobro rano započeti učiti jezik već smo govorili, a ovoga puta upoznajte jedinstveni dječji program na engleskom jeziku koji predlaže Fun2Learn.

Proširenje općeg znanja kroz strani jezik

English through science naziv je programa koji uključuje učenje tematskih jedinica drugih nastavnih predmeta na nastavi engleskog jezika. To znači da djeca pomoću jezično i sadržajno prilagođenih materijala, uče sadržaje iz, primjerice, biologije ili zemljopisa, ali kroz medij engleskog jezika. Cilj metode je dvostruk – ostvariti napredak u polju stranog jezika, ali i proširiti znanje iz drugih područja, pridonoseći tako cjelokupnom razvoju djeteta u obrazovnom i socijalnom smislu.

učenje engleskog jezika

Svemir, kontinenti i oceani samo su neka od područja koja se obrađuju kroz zabavne aktivnosti poput memoryja na engleskom. Gradivo se obrađuje na satu, a zatim se kroz (video) materijale ono dodatno utvrđuje i kod kuće. Svaki tjedan donosi novu temu, a tako i novi vokabular.

„Djeca koja su rano krenula učiti engleski jezik dođu do prvog ili drugog razreda, gdje im je gradivo koje se tada obrađuje prelagano. Oni već znaju govoriti engleski i s njima se ne može raditi po klasičnom programu za strane jezike. Zato smo za njih osmislili ovaj program koji im omogućuje da ipak ostanu u kontaktu s engleskim i da uče nešto drugo“, ističe Ivana Akrap Antić iz Fun2Learn centra.

Novosti u radu

Uz ovaj poseban edukativni program, Fun2Learn centar za rano učenje jezika u novoj sezoni nastavlja s dosadašnjim uspješnim programima Pre-Primary, Primary i Playschool, jutarnjim programom nalik vrtiću.

Ipak, postoji jedna značajna i uzbudljiva promjena, a to je nova lokacija! Od sada povedite svoje dijete na besplatan probni sat i na splitski Mertojak. Sretno u novoj školskoj godini!

Foto: Unsplash

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više