Upisi u Smart školu stranih jezika u tijeku!

Škola stranih jezika Smart u sklopu svoje ponude nudi tečajeve stranih jezika za djecu i odrasle. Smart škola poznata je po Smart metodi i visokokvalificiranim profesorima koji su je razvili.

Otvoreni upisi u Smart školu do 29. rujna

U nastavi, profesori velik naglasak stavljaju na komunikaciju i interakciju s polaznicima kao i kvalitetu usvojenog gradiva već od početnih stupnjeva, a gramatika se usvaja promatranjem i zaključivanjem umjesto učenjem napamet.

upisi u Smart školu

U 12 godina postojanja, kroz Smart školu je prošlo više od 6000 polaznika. Kako bi nadmašili očekivanja svojih polaznika, a time utjecali i na njihovo zadovoljstvo, Smart škola je razvila sustav kvalitete kroz koji prati i mjeri zadovoljstvo polaznika, a na temelju rezultata kontinuirano unapređuje svoje usluge.

Kvalitetom usluga, zadovoljstvom svojih polaznika i suradnjom s inozemnim partnerima Smart škola nastoji ojačati imidž te postati vodeća škola stranih jezika u zapadnom dijelu grada Zagreba.

Osim redovne nastave, Smart škola pruža mogućnost individualne nastave za sve one koji su spriječeni dolaziti na nastavu u redovnim terminima. Nastava se odvija online ili korištenjem Smart to go opcije koja nudi mogućnost dolaska profesora u vaš dom ili tvrtku. Termini i intenzitet individualne nastave prilagođava se potrebama polaznika.

upisi u Smart školu

Smart škola svake godine nudi mogućnost upisa hit jezika semestra. Ove jeseni je hit jezik španjolski pa svi ljubitelji španjolskog jezika tečaj mogu upisati po akcijskim cijenama, a očekuju ih brojne aktivnosti poput izleta i tematskih večeri.

Smart škola trenutno ima otvorene upise za djecu i odrasle do 29.09.2017. Stoga pozivamo sve zainteresirane za učenje engleskog, njemačkog ili nekog drugog stranog jezika da navrate u Smart školu!

Više informacija o upisima možete pronaći na njihovoj web stranici http://smart-jezici.hr/.

Sve WiA članice imaju 10 % za sve redovne opće tečajeve stranog jezika uz koje će dobiti i gramatiku za lakše učenje jezika.

Foto: Smart Grupa

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Kristina Ercegović: Ah, ti zaposlenici

Poslovna savjetnica, osnivačica Business Cafea i autorica knjige "Najjači si kad si svoj", Kristina Ercegović, piše o vrijednosti koju zaposlenici imaju...