U svibnju stiže večera za žene u bankarstvu i financijskom sektoru

Naša zajednica žena u bankarstvu i sektoru financijskih usluga je svake godine sve jača. Stoga ove godine organiziramo i Večeru za žene u bankarstvu i sektoru financijskih usluga. Pridružite nam se i vi u Hotelu Zonar u Zagrebu 9. svibnja 2023. u 18 sati.

Women in Adria poznata je po svojim konferencijama i prilikama za networking, a uz jubilarnu petu konferenciju koja će se održati u rujnu, večera je prilika za umrežavanje u opuštenijem okruženju. Podružite se s ženama iz bankarskog i financijskog sektora nakon radnog vremena, kad više nema mailova i poziva.

Uživajte u ukusnoj večeri, dobrom društvu i inspirativnom predavanju o mindfull leadershipu.

Predavanje će održati dr. sc. Branka Novosel, stručnjakinja za neuroedukaciju, profesorica engleskog i njemačkog jezika, mindfulness i happiness coach, specijalist za workplace happiness i mindfulness curriculum developer.


Pročitajte više: Investicijska bankarica sa svjetskom karijerom tvrdi da u Hrvatskoj žene imaju odlične prilike za karijeru u investicijskom bankarstvu


Naučite kako smanjiti stres

Novosel je u Hrvatsku dovela znanstvene programe koji omogućavaju učinkovitiji rast djece i odraslih. Osim što već 26 godina vodi školu stranih jezika i edukacijski centar Littera u Samoboru i u Hrvatsku je dovela ALOHA Mentalnu aritmetiku, Branka Novosel je edukatorica koja je među prvima u Hrvatskoj prepoznala važnost prakticiranja mindfulnessa za djecu i odrasle, a Littera je partner Googleovog instituta za mindfulness – SIYLI.

Predmet njezinog znanstvenog i praktičnog interesa je neuroedukacija – kako najnovije znanstvene spoznaje o funkcioniranju mozga prenijeti u domove, škole i radna mjesta. Educirala se u različitim mindfulness metodama, nakon čega je napravila komparativnu analizu različitih pravaca u mindfulnessu, te osmislila program mindfulnessa Mind Body Lab za polaznike od predškolske dobi do programa za menadžere.

Osim što ćete se na predavanju upoznati s mindfulnessom kao tehnikom osobnog razvoja, naučit ćete i nekoliko jednostavnih i učinkovitih tehnika kako smanjiti stres i učiniti si život ljepšim.

Prijave su otvorene, a prijaviti se možete na ovoj poveznici.

Novosel će održati predavanje i trening mindful leadershipa i na našoj Leadership akademiji. 19. svibnja doznajte kako pomoću mindfulnessa izgraditi rapport, liderski stav, rezilijentnost i agilnost te kako bolje razumjeti svoje automatske obrasce i ne dozvoliti misli i osjećaji upravljaju ponašanjem. Prijave su otvorene.

Foto: Martina Cvek

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

arhibau 2023 otvorenje

Otvoren ArhiBau 2023.! 6 dana promicanja kulture održivog razvoja

U svom već trećem izdanju, ArhiBau nastavlja misiju promicanja kulture građenja i održivog razvoja. Ovogodišnji sajam održava se istovremeno sa sajmovima...
- Advertisment -