VELIKI PROLJETNI MAKEOVER: Ageness B.I. kozmetički salon i Body Creator City daruju po dvije Women in Adria članice!

Sve više žena žali se da ima osjetljivu kožu lica, čemu pogoduju stres i ubrzani način života praćen lošom prehranom. No, to nije jedina posljedica loše prehrane. Debljina je postala veliki problem današnjice, pogotovo zaposlene žene. Sjedilački način života uzeo je svoj danak i danas imamo još jedan veliki problem čak i kod mršavih žena, a to je celulit.

Ako nisi zadovoljna stanjem svoje kože, bez obzira je li ona masna, isušena, sa sitnim borama, ožiljcima ili bubuljicama i/ili ako nisi zadovoljna svojom figurom u kupaćem kostimu sada je tvoja prilika da to promijeniš.

Ageness beauty kozmetički salon u suradnji s Body Creator  centrom za mršavljenje i preoblikovanje ženskog tijela osmislili su VELIKI PROLJETNI MAKEOVER kojim će četiri sretne Women in Adria članice, bez obzira na njihovu dob i probleme, nagraditi jedinstvenim tretmanima lica i tijela te proizvodima za kućnu njegu.

Upoznajte Ageness Beauty Institut i ELEMIS kozmetiku

U Ageness Beauty Institutu pristupamo potrebama i dijagnostici vaše kože na individualan način. Prije samog tretmana prethodi detaljna konzultacija i testiranje kože s ekskluzivnim prijenosnim uređajem za mjerenje postotka vlage i masnoće. Potom se određuju broj i vrsta tretmana. U salonu se koristi ekskluzivna profesionalna kozmetika britanske kuće ELEMIS, koja je osnovana 1989. godine. Brand kombinira snagu prirode, znanosti i aromaterapije.

Zahvaljujući uspješnoj kombinaciji prirodnih aktivnih sastojaka i najnovije tehnologije, ELEMIS je na tržište izbacio neke od najutjecajnijih proizvoda protiv znakova starenja kože i profesionalne spa terapije koje je industrija ljepote ikada imala. Njihovu kvalitetu svake godine iznova otkriva preko sedam milijuna zadovoljnih korisnika diljem svijeta, uživajući u tretmanima za lice ili tijelo.

makeover

“U Ageness Beauty Institutu s ELEMIS kozmetikom možemo odgovoriti na kožne izazove svakog klijenta, koji se razvijaju usporedno sa stalnim stresnim zahtjevima života. Takva kombinacija tretmana i preparata osigurava fantastične rezultate”, objasnila nam je vlasnica salona Ageness B.I. i kozmetičarka Sanja Buinjac.

Upoznajte Body Crator metodu

Body Creator su specijalizirani centri za zdravo mršavljenje i preoblikovanje ženske figure. Njihova jedinstvena metoda uklanjanja suvišnih kilograma koja se bazira na znanju dvaju  Nobelovaca, već 16 godina u Hrvatskoj, svojim klijenticama donosi osmjeh na lica, a temelji se na termo-slim učinku koji obvezuje na aktivnu vježbu u termo-aktivnim uvjetima u posebno dizajniranim aparatima – termo kapsulama.

Reaktivacija cirkulacije i enzima, dreniranje vezivnog tkiva,  učvršćivanje muskulature, zatezanje kože tijela te otklanjanje posljedica prejedanja, debljine i svakodnevnog stresa samo su dio rezultata ove iznimne metode. U prilog uspješnosti ove metode ide i činjenica da su do sada žene u ovim centrima izgubile više od 43 tone suvišnih masnih naslaga, a to su prepoznali i Ured za zdravstvo Grada Zagreba, Zagrebačko dijabetičko društvo i Udruga za prevenciju prekomjerne težine koji su dali potporu ovoj metodi.

makeover

Zajednički nazivnik za sva nastojanja da se postane i ostane zdrav i vitak, kao i usluge koje pružaju ovi specijalizirani centri, izražen je kroz njihovu viziju po kojoj se svaka žena jednostavno mora dobro osjećati u vlastitom tijelu. Body creator stoga daje i pisano jamstvo točno u centimerima za dogovorene rezultate.

Ageness dvije pobjednice nagrađuje tretmanom lica

U VELIKOM PROLJETNOM MAKEOVERU priliku za sudjelovanje dobit će ukupno četiri sretne WiA članice! One će imati jedinstvenu mogućnost isprobati spoj kvalitetnih tretmana i profesionalnih preparata.

“Nagrada za dvije odabrane članice uključuje čak četiri tretmana lica i ELEMIS preparate za kućnu njegu u ukupnoj vrijednosti od 4.000 kuna. Odlučili smo se upravo za ovu kombinaciju nagrade jer sinergija kućne njege i profesionalnih tretmana u Ageness salonu daje najbolje rezultate i u najvećoj će mjeri doprinijeti poboljšanju stanja kože naših članica”, objasnila je Sanja Buinjac.

makeover

Body creator dvije pobjednice nagrađuje tretmanom tijela

Nagrada Body creator centra uključuje 20 tretmana mršavljenja potpuno personaliziranih u vrijednosti 4000 kn koji će se dogovoriti nakon antropometrijske i meteboličke analize tijela.

Ljeto je sve bliže, a skidanje u kupaći kostim kao i skidanje umora i stresa s lica te pripremanje kože za sunce sada vam je nadohvat ruke!

Važno je svoje tijelo i  kožu pripremiti na vrijeme, a sada vam se pruža prilika da to učinite i besplatno, sudjelovanjem u nagradnom natječaju. Pravila pročitajte u nastavku.

makeover

Tko se i kako može prijaviti na ovaj nagradni natječaj?

Prijaviti se mogu sve zainteresirane Women in Adria članice u dobi do 66 godina, a prijave zaprimamo do 25. svibnja 2017. godine.

Sudjelovanjem u nagradnom natječaju članice pristaju da će biti fotografirane prije i nakon obavljenih tretmana te će na kraju makeovera sudjelovati u finalnom photoshootingu za potrebe promocije Agenes beauty salona i Body creator centara.

Prijave s naznakom “veliki proljetni makeover lica“ šaljite na [email protected], dok prijave s naznakom „veliki proljetni makeover tijela“ šaljite na  [email protected]

U prijavi je potrebno navesti ime i prezime osobe, godinu rođenja, kontakt broj te napisati motivacijsko pismo u kojem ćete dati i odgovor na pitanje zašto je baš vama potreban make over lica ili tijela (slobodno opišite problem koji imate).

Uz prijavu je potrebno poslati i fotografiju vašeg tijela ili lica u jpeg formatu. Nepotpune prijave neće se uzimati u obzir.

Sretno svima!

Foto: Pexels, Ageness, Body creator

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više