Whisky sajam – za sve ljubitelje vrhunske kapljice

Zagrebački Hypo Event Centar će u petak i subotu, 13. i 14. ožujka biti domaćin prvog regionalnog Whisky Sajma. Posjetitelji će moći saznati više o ovom cijenjenom piću, upoznati se s ponudom te isprobati neke od vrhunskih whiskyja. Svi vodeći hrvatski uvoznici i distributeri predstavit će svoju ponudu u izložbenom prostoru u dvorani Kornati, a pridružit će im se i neki strani izlagači. Cijena dnevne ulaznice je već od 50 kn, a uključuje whisky čašu za degustaciju. Svi zainteresirani moći će i isprobati razne whiskyje uz prethodnu kupnju kupona za konzumaciju po cijeni od 10 kn. Očekuje se da će sajam posjetiti dvije do tri tisuće ljubitelja whiskyja.

Whisky sajam – prvi takav događaj u Hrvatskoj

„Obzirom da je osnovna djelatnost Mozaik Grupe organizacija događanja, a upravljamo najatraktivnijim zagrebačkim kongresnim prostorom, Hypo Event Centrom, lani smo krenuli u pripremu i realizaciju prvog hrvatskog Whisky sajma prema vlastitoj ideji i modelu. Vani su whisky sajmovi vrlo posjećeni i popularni, a u Hrvatskoj se još nitko nije odvažio organizirati takav događaj. Nakon što smo proučili i posjetili neke inozemne sajmove, osmislili smo koncept sa sloganom ‘Jedno piće, tisuće okusa’, koji će ljubitelje i znatiželjnike uvesti u svijet pića u kojem uživa cijeli svijet.

Uz mogućnost degustacije, posjetitelji će moći saznati puno informacija o whiskyju, naučiti kako se pije, upoznati različite proizvođače i vrste te uživati u koncertu Belfast Fooda. Uvjereni smo da će sajam koji kombinira zabavu i edukaciju već u prvom izdanju biti priznat i prepoznat i od struke i od istinskih zaljubljenika u ovo vrhunsko piće,“ komentirala je Tea Krpan, direktorica Mozaik Grupe.

Održat će se i edukativna predavanja o omiljenoj kapljici

Dnevne ulaznice moći će se nabaviti na ulazu na sajam u dane održavanja po cijeni od 50,00 kn, a u petak, 13. ožujka vrijedit će i za večernji koncert Belfast Fooda. VIP ulaznice od 230,00 kn uključuju rezervaciju stola, dvodnevnu ulaznicu za sajam i koncert, 3 whisky degustacije i konzumaciju „whisky menija“ restorana Spoon. Upiti za ulaznice mogu se uputiti već sada na e-mail organizatora sajma, agencije Mozaik Grupa, [email protected].

Ljubitelji whiskyja moći će poslušati edukativna predavanja te okrugle stolove koji će se baviti zanimljivim činjenicama o ovom piću koje je popularno i među hrvatskim korisnicima, unatoč tome što se u Hrvatskoj gotovo i ne proizvodi.

Bit će moguće i saznati više na zatvorenim radionicama koje će se detaljnije baviti poviješću, tradicijom i kulturom ispijanja whiskyja. Uz proizvođače i uvoznike whiskyja bit će prisutni i proizvođači čokolade, meda i sira, a posjetitelji će moći odabrati nešto iz bogate ponude restorana Spoon, koja će biti prilagođena duhu whisky sajma.

Više o sajmu: www.facebook.com/WhiskeyFairZagreb

whisky sajam

foto: Whisky sajam

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

UGP konferencija

UGP konferencija i ove godine okuplja stručnjake, vizionare i entuzijaste

Mjesto gdje se susreću inovacije, strateško razmišljanje, slave dosadašnji uspjesi i postavljaju temelji za budućnost hrvatskog poduzetništva. Sve ovo objedinila je...