Žene ne odustaju – nogometni turnir za žene u biznisu održat će se krajem mjeseca

Nakon što je zbog lošeg vremena 3. nogometni turnir za žene u biznisu, koji se trebao održati 24. rujna na nogometnim terenima DRŠ Antonio, otkazan, najavljujemo novi datum i novo mjesto održavanja turnira – 29. listopada u prostorijama NC Šalata na Zagrebačkom velesajmu. Ovaj put ni kiša neće spriječiti žene da zaigraju nogomet.

Nogometni turnir za žene u biznisu

Prvi nogometni turnir odigran je 2013. godine, kojeg su organizirale žene iz softverske kompanije CROZ. Ono što je počelo kao zabava nekolicine žena iz IT industrije, i protekle se godine pretvorilo u nogometni turnir za žene i izvan IT industrije.

Na ovogodišnji turnir prijavilo se 14 ekipa, a budući da je termin turnira krajem mjeseca još se uvijek stignete prijaviti. Što se tiče nogometnih terena, utakmice će se igrati paralelno na četiri terena, a samo okupljanje ekipa počinje u 15 sati.

Naravno, budući da ovdje nije riječ o sportskom natjecanju, već o nogometnoj igri kojoj je cilj prvenstveno zabava, utakmice će trajati 2×9 minuta, a svaku momčad čini 6 igračica. No to ne znači da žene u biznisu neće pokazati zavidno nogometno znanje.

I za kraj ono najvažnije. Razlog prebacivanja u NC Šalata nije samo igra u zatvorenom, već i njihov party prostor. Nakon turnira igračice očekuje nezapamćen tulum. Osim odlične glazbe čeka ih i posebna ponuda koktela i raznih pića primjerenih profesionalnim nogometašicama po promotivnim cijenama. Naravno, party je otvoren za sve, ne samo za nogometašice.

Dođite i uvjerite se da i žene mogu “rasturiti” u nogometu.

Kako je to izgledalo prošle godine, pogledajte u galeriji.

Nogometni_turnir_za_žene_u_biznisu_sponzori_zlatni_brončani

Foto: CROZ

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

networking doručak o prodaji_

Uz savjete ovih stručnjaka nećete imati probleme u prodaji

Prodaja je ključni element u opstanku svake tvrtke. Ipak, često zadaje muke. Organizacija efikasnog prodajnog procesa malim se poduzetnicima čini kao...