Trendi haljine u kojima možete na posao

Poslovno odijevanje već odavno nije monotono i svedeno na stroge kombinacije u kojima rijetko tko može pronaći veliku inspiraciju, pogotovo dan za danom. Iako određena pravila postoje i treba ih poštovati s obzirom na to da ipak govorimo o poslovnim prigodama u kojima je profesionalnost na prvom mjestu, modne kuće su ohrabrile mnoge poslovne žene da prigrle boje i krojeve koji komplementiraju figuri.

Massimo Dutti

Ove jeseni i zime naglasak je na udobnosti, ali i eleganciji. Kda je riječ o poslovnim kombinacijama, znamo da hladniji dani ne ostavljaju previše prostora za eksperimentiranje, ali to nije razlog da izgledate jednolično.

Trendovi za ovu jesen i zimu

Prednost haljina u uredu je svakako jednostavnost i olakšanje koje osjetite kada outfit ne trebate dodatno naglašavati. Dobar komad nakita ili sako će učiniti svoje. Od materijala najpoželjniji su oni prirodni, poput pamuka i kašmira, ali i elegatna viskoza će izgledati dobro, ovisno o modelu. Dužine naravno trebaju biti primjerene poslovnim prigodama, pa izbjegavajte mini haljine, već se odlučite za one midi i maxi dužine.

Mango

Pri odabiru boje neka vam misao vodilja bude činjenica da je odlazak na posao ili sastanak ipak rezerviran za manje kolorita i printa. Elegancija, profinjenosti i udobnost je ono čemu trebate težiti.

Ovogodišnje kolekcije donose nam pregršt zanimljivih modela, a krojevi variraju od onih u stilu 50 ih do nešto ležernijih oversized modela. U svakom slučaju, odlazak na posao ne treba biti prepun teških odluka što odjenuti, jer s pravom haljinom možete riješiti većinu nedoumica oko poslovnog looka. Donosimo vam neke od trendi haljina u kojima možete na posao već sutra.

haljine za posao
Massimo Dutti
haljine za posao
Massimo Dutti
haljine za posao
Mango
haljine za posao
Zara
Zara
Mango
Zara
Zara

Foto: Zara/Mango/Massimo Dutti

Nema komentara

Komentirajte

Vaša email adresa neće biti objavljena.