3 škole stranih jezika za odrasle koje preporučamo

Nikad nije kasno za učenje stranog jezika. U današnjem poslovnom svijetu znanje jezika je od izuzetne važnosti.

Škole stranih jezika za odrasle

I zato smo, nakon što smo preporučili škole stranih jezika za djecu, izdvojili i 3 škole stranih jezika za odrasle naših članica na koje se vrijedi upisati.

Centar Moje znanje

Centar Moje znanje je specijaliziran isključivo za poslovni engleski jezik, s dodatnom specijalizacijom u pravnom i financijskom jeziku uz desetljeće iskustva u istome.

Metode rada ovog centra proizašle su iz svakodnevnog praktičnog rada na nastavi, odnosno ne slijede klasične udžbenike, već se temelje na vrlo konkretnim i praktičnim uputama, čak formulama pomoću kojih ‘preobražavate’ vaš hrvatski jezik u prikladan profesionalan engleski jezik.

Njihov edukativni program je najlogičniji način napretka ka optimalnoj razini profesionalnog izražavanja na engleskom jeziku, a ono po čemu su poznati je tečaj  Logične engleske gramatike gdje će u samo 10 nastavnih sati polaznici zagarantirano naučiti koristiti engleska glagolska vremena jednom zauvijek.

Pristup tome nije učenje gomile pravila već razumijevanje ključnih razlika između hrvatskog i engleskog jezičnog sustava i to kroz vizualni pristup i logično razmišljanje odnosno orijentaciju u vremenu i prostoru.

Za izdvojiti je i modul Formalni registar koji pomoću jednostavne formule ‘transformira’ svakodnevni jezik u profesionalni način izražavanja, a budući da se radi o modulu vještine, ista formula je primjenjiva ne samo na engleski već i hrvatski jezik.

Za članice WiA odobravaju 15% popusta na sve tečajeve engleskog jezika u ponudi.

Nalaze se na lokaciji , a za više informacija posjetite www.moje-znanje.com.

škole stranih jezika za odrasle

Smart škola stranih jezika

Smart škola stranih jezika posluje od 2006. godine, a dio je Smart grupe i zadužena je za poduku stranih jezika svih uzrasta, od općeg i poslovnog stranog jezika, priprema za međunarodno priznate certifikate, hrvatskog za strance, priprema za maturu, poduka te jezičnog savjetovanja.

Iskusni tim predavača, profesora i izvornih govornika, specijaliziran je za različita područja. Jamstvo kvalitete čini njihovo  dugogodišnje iskustvo i zadovoljstvo klijenata s kojima surađuju dugi niz godina.

Njihovu stručnost i kvalitetu potvrđuju različiti certifikati i članstva u renomiranim organizacijama poput: British Council Addvantage Programa, Zajednice za strane jezike (HGK) i HUPE-a. Nastavni programi i stupnjevi u skladu su sa standardima Vijeća Europe (CEFR).

Tijekom višegodišnjeg rada i iskustva, u poduci stranih jezika, razvili su Smart metodu koja naglašava kvalitetu i motivaciju te aktivnu komunikaciju na stranom jeziku od samog početka učenja.

Rad stručnog tima, mladih profesora, redovito se prati i usavršava, kroz svjetski provjerene programe edukacija. U manjim skupinama, od najviše dvanaest polaznika prati se napredak svakog pojedinačno. Time je i omogućeno aktivno i ravnopravno sudjelovanje svih polaznika u nastavnom procesu, što rezultira bržim i kvalitetnijim napretkom svakog od njih. Nastavni procesi su u skladu s najsuvremenijim trendovima podučavanja, a u samoj se nastavi koristi suvremena tehnologija i udžbenici renomiranih stranih izdavača.

Nastava za odrasle polaznike počinje 3. listopada, a predbilježbe za zimski semestar su u tijeku. Smart škola stranih jezika svim članicama Women in Adria daruje 10% posto popusta na upis u redovne grupe općeg jezika u prostorijama škole.

Nalaze se na adresi Palinovečka 19, Vrbani III, a više informacija možete naći na web stranici škole www.smart-jezici.hr.

škole_stranih_jezika_smart

EuroBIZ Centar

Škola stranih jezika EuroBIZ Centar već treću godinu zaredom prisutna je na domaćem tržištu na području edukacije odraslih u segmentu stranih jezika i poslovnih edukacija, te usmenom i pismenom prevođenju.Specijalizirani su za poslovne strane jezike u tvrtkama, individualne tečajeve i tailor-made programe.

Svjesni potreba odraslih za dodatnim edukacijama u sklopu cjeloživotnog učenja, svakom  klijentu pristupaju  individualno: od testiranja, analize potreba, te sve do optimizacije tjedne dinamike sati, traženja optimalnog termina za polaznika prema krivulji njegove učinkovitosti kroz dan, te uklapanje tečaja u njegovu svakodnevicu koju čine njegov privatni život – posao –obitelj – ostale obaveze i vrijeme za odmor.

Polaznici tako razvijaju svoj puni potencijal prilikom pohađanja tečaja i usvajaju ga u potpunosti.

Individualne tečajeve za odrasle često dopunjavaju i dodatnom edukacijom. Primjerice ako je kandidat u potrazi za poslom: pišu mu i CV-e, prevode ih, pripremaju ih za razgovore za posao na stranom jeziku, te pomažu u početnoj uspostavi korespondencije. Kako mnogima teško pada javni nastup dok se pripremaju za prezentaciju, tako da uklope u tu pripremu osim znanja stranih jezika još i javni nastup i prezentacijske vještine.

Nastava je usmjerena na aktivaciju govora polaznika, tako da kroz mnoštvo primjera iz stvarnog života potiču konverzaciju, bruse izgovor i što je najbitnije uče na satu aktivno  i usvajaju karakteristične fraze za pojedini jezik.

Tečajeve su obogatili i interkulturalnim elementima: kulturološki i civilizacijski aspekt stranih jezika, poslovnim bontonima koji su karakteristični za pojedine zemlje kako bi i kroz nonverbalnu komunikaciju postigli dogovor s poslovnim partnerom, specifičnosti i zanimljivosti gradova, zemalja i ljudi. A uz tečajeve, organiziraju i evente (www.eurobiz-centar.com), na kojima polaznici mogu dobiti dublji uvid u kulturu jedne zemlje i jezika.

Za svoje klijente i polaznike ove smo jeseni razvili bogatu ponudu stranih jezika od A1 do C2 razina: engleski jezik (s izvornim govornikom), njemački jezik (s izvornim govornikom) talijanski, francuski, španjolski, kineski i ruski jezik, dok su arapski, švedski, nizozemski, korejski, japanski, grčki, turski i portugalski jezici na upit).

Nalaze se na lokacijama, Maksimirska 78, Švarcova 18 i Radnička 80 ili u prostorijama tvrtke.

Za više informacija posjetite www.eurobiz-centar.com.

škole_stranih_jezika_EuroBIZ

Foto: Pexels

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više