3 škole stranih jezika za odrasle koje preporučamo

Nikad nije kasno za učenje stranog jezika. U današnjem poslovnom svijetu znanje jezika je od izuzetne važnosti.

Škole stranih jezika za odrasle

I zato smo, nakon što smo preporučili škole stranih jezika za djecu, izdvojili i 3 škole stranih jezika za odrasle naših članica na koje se vrijedi upisati.

Centar Moje znanje

Centar Moje znanje je specijaliziran isključivo za poslovni engleski jezik, s dodatnom specijalizacijom u pravnom i financijskom jeziku uz desetljeće iskustva u istome.

Metode rada ovog centra proizašle su iz svakodnevnog praktičnog rada na nastavi, odnosno ne slijede klasične udžbenike, već se temelje na vrlo konkretnim i praktičnim uputama, čak formulama pomoću kojih ‘preobražavate’ vaš hrvatski jezik u prikladan profesionalan engleski jezik.

Njihov edukativni program je najlogičniji način napretka ka optimalnoj razini profesionalnog izražavanja na engleskom jeziku, a ono po čemu su poznati je tečaj  Logične engleske gramatike gdje će u samo 10 nastavnih sati polaznici zagarantirano naučiti koristiti engleska glagolska vremena jednom zauvijek.

Pristup tome nije učenje gomile pravila već razumijevanje ključnih razlika između hrvatskog i engleskog jezičnog sustava i to kroz vizualni pristup i logično razmišljanje odnosno orijentaciju u vremenu i prostoru.

Za izdvojiti je i modul Formalni registar koji pomoću jednostavne formule ‘transformira’ svakodnevni jezik u profesionalni način izražavanja, a budući da se radi o modulu vještine, ista formula je primjenjiva ne samo na engleski već i hrvatski jezik.

Za članice WiA odobravaju 15% popusta na sve tečajeve engleskog jezika u ponudi.

Nalaze se na lokaciji , a za više informacija posjetite www.moje-znanje.com.

škole stranih jezika za odrasle

Smart škola stranih jezika

Smart škola stranih jezika posluje od 2006. godine, a dio je Smart grupe i zadužena je za poduku stranih jezika svih uzrasta, od općeg i poslovnog stranog jezika, priprema za međunarodno priznate certifikate, hrvatskog za strance, priprema za maturu, poduka te jezičnog savjetovanja.

Iskusni tim predavača, profesora i izvornih govornika, specijaliziran je za različita područja. Jamstvo kvalitete čini njihovo  dugogodišnje iskustvo i zadovoljstvo klijenata s kojima surađuju dugi niz godina.

Njihovu stručnost i kvalitetu potvrđuju različiti certifikati i članstva u renomiranim organizacijama poput: British Council Addvantage Programa, Zajednice za strane jezike (HGK) i HUPE-a. Nastavni programi i stupnjevi u skladu su sa standardima Vijeća Europe (CEFR).

Tijekom višegodišnjeg rada i iskustva, u poduci stranih jezika, razvili su Smart metodu koja naglašava kvalitetu i motivaciju te aktivnu komunikaciju na stranom jeziku od samog početka učenja.

Rad stručnog tima, mladih profesora, redovito se prati i usavršava, kroz svjetski provjerene programe edukacija. U manjim skupinama, od najviše dvanaest polaznika prati se napredak svakog pojedinačno. Time je i omogućeno aktivno i ravnopravno sudjelovanje svih polaznika u nastavnom procesu, što rezultira bržim i kvalitetnijim napretkom svakog od njih. Nastavni procesi su u skladu s najsuvremenijim trendovima podučavanja, a u samoj se nastavi koristi suvremena tehnologija i udžbenici renomiranih stranih izdavača.

Nastava za odrasle polaznike počinje 3. listopada, a predbilježbe za zimski semestar su u tijeku. Smart škola stranih jezika svim članicama Women in Adria daruje 10% posto popusta na upis u redovne grupe općeg jezika u prostorijama škole.

Nalaze se na adresi Palinovečka 19, Vrbani III, a više informacija možete naći na web stranici škole www.smart-jezici.hr.

škole_stranih_jezika_smart

EuroBIZ Centar

Škola stranih jezika EuroBIZ Centar već treću godinu zaredom prisutna je na domaćem tržištu na području edukacije odraslih u segmentu stranih jezika i poslovnih edukacija, te usmenom i pismenom prevođenju.Specijalizirani su za poslovne strane jezike u tvrtkama, individualne tečajeve i tailor-made programe.

Svjesni potreba odraslih za dodatnim edukacijama u sklopu cjeloživotnog učenja, svakom  klijentu pristupaju  individualno: od testiranja, analize potreba, te sve do optimizacije tjedne dinamike sati, traženja optimalnog termina za polaznika prema krivulji njegove učinkovitosti kroz dan, te uklapanje tečaja u njegovu svakodnevicu koju čine njegov privatni život – posao –obitelj – ostale obaveze i vrijeme za odmor.

Polaznici tako razvijaju svoj puni potencijal prilikom pohađanja tečaja i usvajaju ga u potpunosti.

Individualne tečajeve za odrasle često dopunjavaju i dodatnom edukacijom. Primjerice ako je kandidat u potrazi za poslom: pišu mu i CV-e, prevode ih, pripremaju ih za razgovore za posao na stranom jeziku, te pomažu u početnoj uspostavi korespondencije. Kako mnogima teško pada javni nastup dok se pripremaju za prezentaciju, tako da uklope u tu pripremu osim znanja stranih jezika još i javni nastup i prezentacijske vještine.

Nastava je usmjerena na aktivaciju govora polaznika, tako da kroz mnoštvo primjera iz stvarnog života potiču konverzaciju, bruse izgovor i što je najbitnije uče na satu aktivno  i usvajaju karakteristične fraze za pojedini jezik.

Tečajeve su obogatili i interkulturalnim elementima: kulturološki i civilizacijski aspekt stranih jezika, poslovnim bontonima koji su karakteristični za pojedine zemlje kako bi i kroz nonverbalnu komunikaciju postigli dogovor s poslovnim partnerom, specifičnosti i zanimljivosti gradova, zemalja i ljudi. A uz tečajeve, organiziraju i evente (www.eurobiz-centar.com), na kojima polaznici mogu dobiti dublji uvid u kulturu jedne zemlje i jezika.

Za svoje klijente i polaznike ove smo jeseni razvili bogatu ponudu stranih jezika od A1 do C2 razina: engleski jezik (s izvornim govornikom), njemački jezik (s izvornim govornikom) talijanski, francuski, španjolski, kineski i ruski jezik, dok su arapski, švedski, nizozemski, korejski, japanski, grčki, turski i portugalski jezici na upit).

Nalaze se na lokacijama, Maksimirska 78, Švarcova 18 i Radnička 80 ili u prostorijama tvrtke.

Za više informacija posjetite www.eurobiz-centar.com.

škole_stranih_jezika_EuroBIZ

Foto: Pexels

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Trudnica naslovnica

Prva trudna izvršna direktorica na naslovnici poslovnog časopisa

Suosnivačica tvrtke Wing Audrey Gelman je prva vidno trudna izvršna direktorica na naslovnici poslovnog časopisa. Časopis Inc. dobio je brojne pohvale...