Smart škola ima ljetnu ponudu za sve generacije

ljetna škola stranih jezika

Koliko jezika govoriš, toliko ljudi vrijediš latinska je izreka koju smo svi nebrojeno puta čuli. Mi u Smart jezicima trudimo se prenijeti što više znanja našim polaznicima koristeći SMART metodu kao i pristup koji cijeni pojedinca te uzima u obzir da ne ide svima učenje jezika jednako.

Trudimo se svojom ponudom udovoljiti potrebama naših polaznika jer su oni ti zbog kojih i mi učimo, rastemo i uspješno poslujemo već 12. godinu za redom.

Ljeto u Zagrebu

ljetna škola stranih jezika

Tako uz klasične tečajeve koji počinju na jesen, ovoga ljeta pripremili smo svima željnima znanja intenzivne ljetne tečajeve talijanskog, njemačkog i engleskog jezika. Odlika takve vrste tečaja je što omogućuje polaznicima svladavanje osnova jezika u kratkom roku; što je odličan temelj za nastavak učenja na jesen, ili, ukoliko posjedujete određenu razinu znanja, ova je prilika kao stvorena za Vas; usavršite svoje znanje i dočekajte jesen puni samopouzdanja – spremni za nove izazove.

Lipanj je mjesec kada je priroda u punom cvatu a slično se događa i u našoj školi, samo na području učenja. Upravo u lipnju imate priliku upisati intenzivni tečaj jezika po akcijskim cijenama, ovisno o trajanju tečaja.

ljetna škola stranih jezika

Ljeti često djeci bude dosadno pošto njihovi prijatelji zagrebačko nebo zamijene jadranskim morem ili zelenim slavonskim ravnicama pa smo stoga mi u Smartu dosjetili načina koji će ih okupiti i dati im priliku da steknu nove prijatelje.

Novitet je mogućnost čuvanja Vaše djece dok Vi radite; osigurat ćemo da ne budu žedni i gladni(doslovno, imat će jelo u Smartu jer se nitko ne može igrati i učiti praznog želuca, zar ne?), zabavljat ćemo ih na kreativnim radionicama a ni učenje jezika neće izostati, no ništa što bi Vaša mala sunca umorilo. Djecu također očekuju akcije pri upisu u zimski semestar ukoliko ih upišete do kraja srpnja.

Za svakoga ponešto

ljetna škola stranih jezika

Zagreb posjećuje sve više turista svakog ljeta pa smo odlučili i njima pružiti priliku da se upoznaju sa našim jezikom i kulturom. Hrvatski za strance koji imamo u ponudi pružit će turistima, strancima i svima koji i dalje lome jezik na hrvatskim padežima da to isprave te postanu opušteniji u govoru.

Stranci će u Smartu učiti hrvatski a našu djecu moći ćete upisati na Kineske radionice gdje će najmlađi imati priliku na kreativan i zabavan način naučiti osnove kineskoga te, uvjereni smo, u konačnici biti bogatiji za svoje prvo kinesko iskustvo.

ljetna škola stranih jezika

Za nešto stariju mladež, točnije za sve one do 17. godine života pripremili smo škole u inozemstvu. Možete birati između pet inozemnih lokacija i jedne domaće na kojima sigurno neće manjkati zabave ali ni učenja jezika; birajte između Italije, Austrije, Engleske i Irske Ljetni kamp s izvornim govornicima nalazi se na našoj obali, u Brodarici.

Odabrali domaći Jadran, intenzivni tečaj za sebe ili jednu od ponuđenih stranih zemalja za svog klinca – ne sumnjamo da ćete se dobro provesti ovog ljeta na tečaju koji je baš po Vašem ukusu!

Women in Adria članice ostvaruju poseban popust na učenje stranih jezika u školi stranih jezika Smart Grupa.

Autor: Smart Grupa

Foto: Unsplash/Pexels

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više