4 škole stranih jezika za djecu koje preporučamo

Počela je nova školska godina. Samim time kreću i upisi na dodatne aktivnosti za djecu, a jedna od njih je i škola stranih jezika.

Radionice za djecu

Znanje stranog jezika jedna je od presudnih vještina kako dijete što kvalitetnije pripremiti za uključivanje u svijet odraslih. Što djeca ranije započnu učiti i aktivno primjenjivati strani jezik, brže će postići cilj, odnosno razvijati komunikacijske vještine na stranom jeziku.

Izdvojili smo za vas 4 škole stranih jezika naših članica koje nude odlične radionice za djecu.

Fun2Learn škola

Fun2Learn je škola za rano učenje stranih jezika, za djecu od 2 do 9 godina.

Jezični sadržaj obrađuju pomoću pjesmica uparenih s pokretima, igrama, pričama, crtićima, didaktičkim karticama, metodički primjerenim radnim listovima, igračkama i drugim rekvizitima te kroz razne likovne aktivnosti.

Male grupe od 4 do 8 učenika omogućuju individualan pristup svakom djetetu i osiguravaju prijateljski i prisan odnos s nastavnikom.

tečajevi za djecu

Za dobnu skupinu od 2 do 4 godine, roditelj je prisutan u nastavi, kako bi pružao djetetu potporu i pomogao mu da se usredotoči na nastavne aktivnosti, dok za stariju djecu vrtićkog uzrasta prisustvo roditelja ovisi o željama i potrebama djeteta i roditelja.

Nastavne materijale djeca slušaju i gledaju kod kuće održavajući tako stalnu izloženost jeziku i cjelinama koje se obrađuju na nastavi.

Osim popodnevnih programa Pre-primary i Primary, postoji i vrtićki program Playschool s izvornim govornikom, koji se odvija svakim radnim danom od 10 do 12h.

Nastava se održava na dvije lokacije u Splitu, u učionicama u Ulici kralja Zvonimira i u Čarobnom gradu (u stadionu na Poljudu).

Za više informacija posjetite web stranicu www.fun2learn.hr. 

tečajevi za djecu

Kreativno-edukativne radionice Kikosi

Projekt Kikosi nastao je prije 4 godine u suradnji Eurobiz centra Kids i Centra za kulturu i informacije Maksimir.

Radionice su osmišljene kao godišnji ciklus tematskih mjesečnih radionica na stranim jezicima, u kojima se u usvajanje stranih jezika unose elementi glazbe, plesa, likovnog izričaja, izrađivanja, te upoznavanje strane kulture kroz bogate blagdanske proslave.

Osim toga, djeca nastupaju i na gradskim manifestacijama i pripremaju predstave na stranom jeziku.

tečajevi za djecu

Za svakog djeteta polaznika pokušavaju pronaći onaj strani jezik koji mu prirodno leži i za kojim on sam iskazuje motivaciju i interes. Tako nastoje razviti višejezičnost u ranim godinama, kada je to usvajanje gotovo s lakoćom, prirodno i zabavno.

U njihovoj su ponudi  engleski, njemački, talijanski, kineski, francuski i španjolski jezik.

Radionice se održavaju na lokaciji Švarcova 18, Zagreb u prostorijama Centra, a  za sve Women in Adria članice tu je i popust od 15 %.

Prijave su u tijeku, možete se javiti na na 099 62 30 134 ili mail: [email protected], dok više o samom projektu možete naći na njihovoj Facebook stranici.

tečajevi za djecu

Smart Kids

Smart kids, osnovan 2006. godine, osmišljen je s ciljem edukacije i kreativnog izražavanja djece.

Program vode iskusni odgajatelji, profesori i animatori, koji su razvili, već provjerenu i uspješnu „Smart metodu“ učenja, koja na spontani i zabavan način djecu uvodi u svijet stranih jezika, a isto tako, kroz niz korisnih radionica priprema djecu za izazove budućeg života.

U sklopu ovog programa pripremili su brojne aktivnosti za djecu svih uzrasta: jezičnu igraonicu i predškolske radionice za djecu od 3 do 6 godina, u jutarnjim i popodnevnim satima, đačke radionice za djecu od 6-13 godina, kreativnu radionicu u jutarnjim i popodnevnim satima, poduku školskog gradiva, pripreme za školu (logoped), seminare i radionice raznih tematika, te proslave rođendana i različitih prigoda poput Maškara, Sv. Nikole, Djeda Božićnjaka, priredbi i sl.

tečajevi za djecu

Predškolske i đačke radionice od ove godine traju 70 školskih sati!

Prostorije Smart kids-a su klimatizirane, moderno uređene, bogato opremljene, veselih boja i ugodne atmosfere, stoga vas pozivaju da ih dođete posjetiti i sami se uvjeriti zbog čega su toliko popularni. .

Od 12.9. do 14.9.2016. od 17h do 20h biti će otvorena vrata svim sadašnjim i budućim polaznicima škole Smart, uz brojne zanimljive sadržaje za djecu i tinejdžere – kreativni kutak za djecu i nagrade.

Nalaze se na adresi Palinovečka 19, Vrbani III, a više informacija možete dobiti na www.smart-kids.info.

tečajevi za djecu

Angla – centar stranih jezika

U lipnju 2015. godine, nakon sveobuhvatnog procesa provjere Komisije za vanjsko vrednovanje kvalitete nastave od strane Zajednice za strane jezike pri HGK, Angla – Centar stranih jezika je dobila pravo korištenja znaka – ‘Hrvatska kvaliteta – Croatian Quality’, čime je potvrdila svoju poziciju jednog od vodećih jezičnih centara u Hrvatskoj.

Znak kvalitete objektivno i nepristrano diferencira kvalitetu koju su potvrdili kvalifircirani vanjski stručnjaci za provjeru standarda kvalitete od one kvalitete koju škole stranih jezika same utvrđuju po vlastitom nahođenju i prema vlastitim kriterijima, bez nezavisne stručne provjere.

tečajevi za djecu

U Angli polaznici mogu biti sigurni u kvalitetu koju im pružaju. Svi se učenici zadovoljno vraćaju dugi niz godina i preporučuju ih svojim prijateljima tj. svima koji žele kvalitetno naučiti strani jezik.

Učeći s Anglom djeca su uključena u brojne dodatne aktivnosti kao što su projekti, debatni klubovi, filmske projekcije, školski časopis, natjecanje u znanju.

Angline radionice se odvijaju u Anglinom sjedištu kod Kvatrića – Galjufova 5, ali i na brojnim drugim lokacija u gradu Zagrebu o čemu više možete saznati na www.angla.hr.

Cijene đačkih radionica su plative u 9 rata po 295,00 kuna, a Angla je pripremila i brojne popuste po osnovi uplate odjednom, više članova obitelji te za članice WiA o čemu više možete saznati pozivom na broj telefona Angle – 01/46 64 199.

tečajevi_za_djecu7

Foto: 123rf

PROČITAJTE JOŠ:

1 KOMENTAR

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Trudnica naslovnica

Prva trudna izvršna direktorica na naslovnici poslovnog časopisa

Suosnivačica tvrtke Wing Audrey Gelman je prva vidno trudna izvršna direktorica na naslovnici poslovnog časopisa. Časopis Inc. dobio je brojne pohvale...