4 škole stranih jezika za djecu koje preporučamo

Počela je nova školska godina. Samim time kreću i upisi na dodatne aktivnosti za djecu, a jedna od njih je i škola stranih jezika.

Radionice za djecu

Znanje stranog jezika jedna je od presudnih vještina kako dijete što kvalitetnije pripremiti za uključivanje u svijet odraslih. Što djeca ranije započnu učiti i aktivno primjenjivati strani jezik, brže će postići cilj, odnosno razvijati komunikacijske vještine na stranom jeziku.

Izdvojili smo za vas 4 škole stranih jezika naših članica koje nude odlične radionice za djecu.

Fun2Learn škola

Fun2Learn je škola za rano učenje stranih jezika, za djecu od 2 do 9 godina.

Jezični sadržaj obrađuju pomoću pjesmica uparenih s pokretima, igrama, pričama, crtićima, didaktičkim karticama, metodički primjerenim radnim listovima, igračkama i drugim rekvizitima te kroz razne likovne aktivnosti.

Male grupe od 4 do 8 učenika omogućuju individualan pristup svakom djetetu i osiguravaju prijateljski i prisan odnos s nastavnikom.

tečajevi za djecu

Za dobnu skupinu od 2 do 4 godine, roditelj je prisutan u nastavi, kako bi pružao djetetu potporu i pomogao mu da se usredotoči na nastavne aktivnosti, dok za stariju djecu vrtićkog uzrasta prisustvo roditelja ovisi o željama i potrebama djeteta i roditelja.

Nastavne materijale djeca slušaju i gledaju kod kuće održavajući tako stalnu izloženost jeziku i cjelinama koje se obrađuju na nastavi.

Osim popodnevnih programa Pre-primary i Primary, postoji i vrtićki program Playschool s izvornim govornikom, koji se odvija svakim radnim danom od 10 do 12h.

Nastava se održava na dvije lokacije u Splitu, u učionicama u Ulici kralja Zvonimira i u Čarobnom gradu (u stadionu na Poljudu).

Za više informacija posjetite web stranicu www.fun2learn.hr. 

tečajevi za djecu

Kreativno-edukativne radionice Kikosi

Projekt Kikosi nastao je prije 4 godine u suradnji Eurobiz centra Kids i Centra za kulturu i informacije Maksimir.

Radionice su osmišljene kao godišnji ciklus tematskih mjesečnih radionica na stranim jezicima, u kojima se u usvajanje stranih jezika unose elementi glazbe, plesa, likovnog izričaja, izrađivanja, te upoznavanje strane kulture kroz bogate blagdanske proslave.

Osim toga, djeca nastupaju i na gradskim manifestacijama i pripremaju predstave na stranom jeziku.

tečajevi za djecu

Za svakog djeteta polaznika pokušavaju pronaći onaj strani jezik koji mu prirodno leži i za kojim on sam iskazuje motivaciju i interes. Tako nastoje razviti višejezičnost u ranim godinama, kada je to usvajanje gotovo s lakoćom, prirodno i zabavno.

U njihovoj su ponudi  engleski, njemački, talijanski, kineski, francuski i španjolski jezik.

Radionice se održavaju na lokaciji Švarcova 18, Zagreb u prostorijama Centra, a  za sve Women in Adria članice tu je i popust od 15 %.

Prijave su u tijeku, možete se javiti na na 099 62 30 134 ili mail: inf[email protected], dok više o samom projektu možete naći na njihovoj Facebook stranici.

tečajevi za djecu

Smart Kids

Smart kids, osnovan 2006. godine, osmišljen je s ciljem edukacije i kreativnog izražavanja djece.

Program vode iskusni odgajatelji, profesori i animatori, koji su razvili, već provjerenu i uspješnu „Smart metodu“ učenja, koja na spontani i zabavan način djecu uvodi u svijet stranih jezika, a isto tako, kroz niz korisnih radionica priprema djecu za izazove budućeg života.

U sklopu ovog programa pripremili su brojne aktivnosti za djecu svih uzrasta: jezičnu igraonicu i predškolske radionice za djecu od 3 do 6 godina, u jutarnjim i popodnevnim satima, đačke radionice za djecu od 6-13 godina, kreativnu radionicu u jutarnjim i popodnevnim satima, poduku školskog gradiva, pripreme za školu (logoped), seminare i radionice raznih tematika, te proslave rođendana i različitih prigoda poput Maškara, Sv. Nikole, Djeda Božićnjaka, priredbi i sl.

tečajevi za djecu

Predškolske i đačke radionice od ove godine traju 70 školskih sati!

Prostorije Smart kids-a su klimatizirane, moderno uređene, bogato opremljene, veselih boja i ugodne atmosfere, stoga vas pozivaju da ih dođete posjetiti i sami se uvjeriti zbog čega su toliko popularni. .

Od 12.9. do 14.9.2016. od 17h do 20h biti će otvorena vrata svim sadašnjim i budućim polaznicima škole Smart, uz brojne zanimljive sadržaje za djecu i tinejdžere – kreativni kutak za djecu i nagrade.

Nalaze se na adresi Palinovečka 19, Vrbani III, a više informacija možete dobiti na www.smart-kids.info.

tečajevi za djecu

Angla – centar stranih jezika

U lipnju 2015. godine, nakon sveobuhvatnog procesa provjere Komisije za vanjsko vrednovanje kvalitete nastave od strane Zajednice za strane jezike pri HGK, Angla – Centar stranih jezika je dobila pravo korištenja znaka – ‘Hrvatska kvaliteta – Croatian Quality’, čime je potvrdila svoju poziciju jednog od vodećih jezičnih centara u Hrvatskoj.

Znak kvalitete objektivno i nepristrano diferencira kvalitetu koju su potvrdili kvalifircirani vanjski stručnjaci za provjeru standarda kvalitete od one kvalitete koju škole stranih jezika same utvrđuju po vlastitom nahođenju i prema vlastitim kriterijima, bez nezavisne stručne provjere.

tečajevi za djecu

U Angli polaznici mogu biti sigurni u kvalitetu koju im pružaju. Svi se učenici zadovoljno vraćaju dugi niz godina i preporučuju ih svojim prijateljima tj. svima koji žele kvalitetno naučiti strani jezik.

Učeći s Anglom djeca su uključena u brojne dodatne aktivnosti kao što su projekti, debatni klubovi, filmske projekcije, školski časopis, natjecanje u znanju.

Angline radionice se odvijaju u Anglinom sjedištu kod Kvatrića – Galjufova 5, ali i na brojnim drugim lokacija u gradu Zagrebu o čemu više možete saznati na www.angla.hr.

Cijene đačkih radionica su plative u 9 rata po 295,00 kuna, a Angla je pripremila i brojne popuste po osnovi uplate odjednom, više članova obitelji te za članice WiA o čemu više možete saznati pozivom na broj telefona Angle – 01/46 64 199.

tečajevi_za_djecu7

Foto: 123rf

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

1 KOMENTAR

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više