Drugu konferenciju za žene u građevini ove će govornice obogatiti svojim predavanjima

Ponukani uspješnim prvim izdanjem prošlogodišnje Konferencije za žene u građevini, arhitekturi i povezanim industrijama, organizirali smo i drugu! Cilj je i ovogodišnje konferencije osnaživanje žena iz industrije dijeljenjem iskustva i networkingom. Održat će se 13. travnja, a u nastavku donosimo pregled predavačica koje će svojim izlaganjima obogatiti konferenciju.

Projekti s pogledom

Jasminka Ćoza je diplomirana inženjerka građevine s više od 25 godina iskustva u struci. Tijekom života radila je u projektiranju, nadzoru, izvođenju radova i vođenju projekata, u inozemstvu i Hrvatskoj. Direktorica je društva Civil Engineering Consultancy d.o.o. koje pruža savjetodavne usluge u građevinarstvu. U svojem predavanju „Sila je uzrok da se neko tijelo pokrene ili promijeni smjer kretanja“ objasnit će zašto je odabrala građevinu, vođenje projekata i kako se našla na poziciji direktorice u Zadru. Također, pričat će o svojem karijernom putu, što je tijekom njega naučila i zapamtila. U kojim sve „projektima s pogledom“ Ćoza uživa, saznajte na konferenciji.


Pročitajte više: 13. 4. nam stiže druga Konferencija za žene u građevini i povezanim industrijama!


Snaga branda su ljudi

Posljednje predavanje na događaju održat će Marina Jovišić i Margarita Tomić iz Hörmanna. Jovišić je Sales team leader. Od skromnih početaka kao salonski prodavač, tijekom godina prolazila je sve prodajne odjele tvrtke. Posljednjih godina uspješno razvija i upravlja odjelom Projektne prodaje koji uspješno surađuje s arhitektima, projektantima i građevinskim sektorom, te potvrđuje međunarodni status branda Hörmann kao lidera u opremanju industrijskog sektora u Hrvatskoj.

Tomić je voditeljica marketinga, koja je svoj početak također imala u salonskoj prodaji. Posljednje četiri godine svoju maštovitost i pokretačku energiju preusmjerava na razvoj marketinških aktivnosti tvrtke.

Njihovo predavanje naziva “Hörmann – prava snaga branda su ljudi” fokusirat će se na recept za uspjeh stranog brenda u Hrvatskoj. Priča o uspjehu tvrtke Hörmann zapravo je priča o ljudima koji stoje uz brand od samih početaka. U ovom slučaju to su dvije žene koje su vole vrata, građevinu i pametna rješenja.

Konferencija koju ne smijete propustiti

Građevina i povezane industrije su najdominantnije muške industrije na svijetu. Žena u kompanijama nema na vodećim pozicijama, a kao vlasnice tvrtki gotovo da ne postoje.​ Prijavite se za sudjelovanje na konferenciji 13. travnja u hotelu Westin u Zagrebu i poslušajte inspirativne priče žena koja su uspješne u tim ‘muškim’ branšama.

Foto: Canva/Privatna arhiva

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

1 KOMENTAR

  1. Spremala sam se na 2.konferenciju, ali mi je promakla. Građevinarka sam, radim u srednjoj školi, ima se i iz mojeg pogleda nešto za reči o toj temi. Žao mi je što nisam ni ove godine sudjelovala.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

digitalni nomadi turska

Kako je Turska postala raj za digitalne nomade?

Sa svojim živopisnim gradovima i zadivljujućim obalama, Turska, jedna od najpopularnijih turističkih destinacija na svijetu, sada postaje utočište i za digitalne...
- Advertisment -