Kako odabrati obuću koja služi zaštiti i zdravlju stopala?

Tržište je prepuno razne obuće koja služi za zaštitu stopala, ali ne i nužno zdravlju istih. Program besplatnog savjetovanja pod nazivom “Hodam po oblacima” u suradnji s renomiranim stručnjacima je pokrenula tvrtka Erdelić d.o.o., dugogodišnji distributer kvalitetne komfor obuće proizvedene u malim europskim tvornicama u strogo kontroliranim uvjetima i po najvišim standardima.

Svakome od nas su potrebne cipele,
ali samo rijetki proizvođači su posvećeni proizvodnji obući koja pogoduje našem zdravlju

Suradnjom s prodajnim partnerima utvrđeno je da je prijeko potreban program koji savjetuje osobe kakve karakteristike obuća mora zadovoljavati da se umanje tegobe, jednako kao i konkretno informirati gdje potražiti idealnu obuću. Program Hodam po oblacima je zamišljen kao platforma za svakoga tko želi uštedjeti si vrijeme kod pravilnog pronalaska obuće i educirati se o proizvodima koji su izrađeni u svrhu maksimalnog komfora vaših stopala.


Pročitajte više: Kako pravilan odabir obuće utječe na razvoj dječjeg stopala?


Kako je svaki čovjek individua, tako i stopala zahtijevaju individualni pristup!

Briga o zdravlju uvijek kreće od temelja i smatramo da će više vrijediti konkretan prijedlog kao pomoć nego opće upute s karakteristikama što bi trebalo pronaći u prvoj trgovini obuće. Kako je svaki čovjek individua, tako i stopala zahtijevaju individualni pristup i analizu.


Pročitajte više: Cipele kao ljubav na prvi pogled ili ipak kvaliteta i udobnost na prvom mjestu?


Najvažniji dio je prevencija

Prevencija je najvažnija da uopće izbjegnemo moguće deformacije. Anatomske cipele pojavljuju se kao rješenje. Stopala su temelj cijelog tijela i obratite pozornost kod njege i odabira bilo koje vrste obuće. Veliki broj osoba posebno s problematičnim stopalima radi previše kompromisa u namjeri da bi si olakšali probleme i tako obično odabiru veću veličinu, preuzak model, ne paze na izradu, materijale i na gazište unutar cipele koje je najvažniji dio obuće.

Anatomske cipele

Individualan pristup

Upravo iz tog razloga je osmišljen program “Hodam po oblacima” koji njeguje individualan pristup. Opsežno znanje i podrška najboljih europskih proizvođača “zdrave” obuće nam daje mogućnost da budemo na raspolaganju kroz savjete uz podršku stručnjaka.


Pročitajte više: Kako ispraviti posturu tijela te zašto je ljeto idealno vrijeme za to?


Savjetovanje se bazira isključivo na preporuci o vrsti obuće ne i liječenju deformacija, bolova i ostalih problema stopala. Savjeti su za sada dostupni putem e-mail adrese [email protected] gdje možete uputiti sva pitanja i putem službene stranice Facebook stranice.

Foto: Erdelić d.o.o., Solidus, Berkemann,

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -