ANTI AGE koncept – početak putovanja kroz vrijeme

ANTI AGE KONCEPT by IMED jedinstven je i inovativni koncept i program pomlađivanja lica, utemeljen na sinergiji dva  visokostručna medicinska područja: estetske kirurgije i stomatologije.

Poliklinika Imed jedina je poliklinika u regiji koja se na najvišoj stručnoj razini timski bavi problematikom stomatologije i estetske kirurgije.

Anti age koncept sastoji se od timskog rada vrhunskih stručnjaka

ANTI AGE KONCEPT  inovativni  pristup sastoji se  od timskog rada stomatologa i estetskog kirurga, a započinje pregledom i razgovorom, nakon čega slijedi izrada strategije za pacijenticu ili pacijenta. Nova pomlađena harmonija lica postiže se odabirom i provođenjem ciljanih metoda i zahvata estetske kirurgije i stomatologije. Napredak i razvoj stomatoloških tehnika te cjelokupne struke omogućio je da danas u okviru stomatološke struke ne postoje ograničenja. Gotovo da nema nemogućeg – od željene boje, veličine i izgleda zuba. Kada je riječ o suvremenoj stomatologiji, ona u potpunosti mora biti u službi pacijenta, a to znači da mora odgovoriti potrebama modernog čovjeka.

Program ANTI AGE provode dva stručnjaka

Mr. sc. Marko Krmpotić, specijalist oralne kirurgije, voditelj implantološke ambulante, stručnjak za implantologiju, kojom se bavi već četrnaest godina i doc. dr. sc. Aleksandar Milenović, maksilofacijalni kirurg, plastični kirurg glave i vrata, koji se educirao u vrhunskim svjetskim centrima plastične kirurgije te sudjelovao na više od 100 domaćih i svjetskih kongresa kao predavač. Danas suvremena anti age medicina nudi mogućnost znatnog pomlađivanja i podizanja kvalitete života. Gotovo da i ne poznaje granice i mogućnosti pomlađivanja, dok su rezultati nove mladosti zadivljujući.

Projekt su podržale i IMED-ove ambasadorice ljepote, Renata Sopek, Bojana Gregorić i Nada Rocco.

 

 

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više