Bijeli blejzer ključni komad za ovo ljeto

Blejzer je zapravo casual verzija sakoa i kao takav idealan je za ljetne dane kada malo zahladi, a naročito za kasno proljeće i ranu jesen kada na posao odlazimo rano ujutro, kada je hladnije. U modu je ušao 60-ih godina prošlog stoljeća, a danas je toliko popularan da ga gotovo svaka poslovna žena ima u ormaru.

Kako kombinirati bijeli blejzer?

No daleko od toga da je blejzer namijenjen samo za posao. Nositi ga možete u svakodnevnim prilikama – na kavu, u izlaske s prijateljicama i slično. Bijela boja, kao i crna, može se kombinirati na bezbroj načina, a ljeti je apsolutno neizostavna. Donosimo vam 5 kombinacija kako nositi bijeli blejzer na posao, ali i u privatnom životu.

Konzervativni dress code

Crne hlače i cipele su komadi koje svaka žena ima u garderobi. Bijeli blejzer razbija monotoniju crne boje, a crno-bijela majica svakako ide na ovu kombinaciju. Dodate li zelenu ogrlicu, budite sigurni da ćete biti primijećeni.

blejzer_1
Polyvore

Kombinacija koja je ne samo sofisticirana i savršeno usklađena, nego će postići da vas svatko u uredu ili na sastanku shvati ozbiljno, a odlična je i za poslovne večere.

blejzer_3
Celebrities8

Bijela sa živim bojama

I žive boje se mogu nositi i u strogom poslovnom dress code-u, samo je pitanje kroja.

Tako na primjer, možete na bijeli blejzer, majicu i cipele kombinirati blago ružičaste hlače i crnu torbicu. Naravno, i sunčane naočale su ljeti neizostavan detalj.

blejzer_02
Corporate Catwalk

Business casual

Ovisno o tome kakav je dress code vaše tvrtke, ovu kombinaciju možete nositi na casual friday ili bilo koji drugi dan. U svakom slučaju kombinacija nijansi smeđe s bijelim blejzerom izgleda elegantno.

blejzer_04
Cindy Spivey

Promijenite donji dio i spremne ste za izlazak

Na ovu kombinaciju bijele majice i blejzera te bež torbice i cipela možete kombinirati suknju ili hlače, a prije izlaska s prijateljicama samo promijenite donji dio.

blejzer_5
Styles Weeekly

Foto: službene stranice, Mango

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više