Četverodnevni put u Pariz za 333 eura

Pariz – grad koji je stoljećima inspiracija ne samo velikim povijesnim osobama, već scenaristima, redateljima, umjetnicima i nas običnih ljudi. Grad koji ne treba posjetiti jednom već više puta. Njemački pjesnik Heinrich Heine je jednom rekao: «Kada je Bogu na nebu dosadno, on otvara prozor i promatra pariške bulevare.» Glavni grad Francuske uistinu je najromantičniji grad na svijetu, no ne samo to, on je i potpuno nepredvidiv.

Put u Pariz – upoznajte Notre Dame, Louvre, Champs-Elysées

Koja je prva asocijacija na ovaj predivan grad? Croissant, Champs-Elysées , Eiffelov toranj, Louvre, Sena, Notre Dame…?

Želite posjetiti mjesta koja inspiriraju čak 10 mil posjetitelja godišnje? Želite vidjeti nezaboravan pogled s Eifelovog tornja? Vidjeti Mona Lisu uživo, pojesti juhu od luka i uživati u svim osjetilima u najromantičnijem mjeseccu?

Putujbolje nudi najpovoljniji  način boravaka

23-26.04.2015.

Cijena 333 EUR po osobi* samo za WiA članice

Cijena uključuje povratnu zrakoplovnu kartu na relaciji Zagreb Pariz Zagreb, takse, smještaj u hotelu Boris V (exMy hotel in France levallois***) na bazi noćenja i doručka u dvokrevetnoj sobi, organizacija puta. Cijena ne uključuje ostale nespomenute troškove te osiguranje od otkaza (savjetujemo)

Hotel Boris V (exMy hotel in France levallois***) nalazi se na adresi: 73 rue Louise Michel, Levallois Perret 92300, samo 2 km udaljen od Champs . Elysees, 2 km od Arc de Triomphe i 3 km od Eiffelovog tornja.

Radi se o provjerenom hotelu u kojem je agencija Putujbolje imala mnogo gostiju sa odličnim povratnim informacijama.

*Cijene se odnose za gotovinsko plaćanje. Ponuda je rađena prema raspoloživosti na dan 16.02.2015. promjena cijene je moguća.

Putujbolje.com će učiniti sve da ponudi alternativni termin ukoliko nema mjesta po navedenim cijenama, a sve u dogovoru sa klijentom. Prihvaćanjem ove ponude, potvrđujete suglasnost s općim uvjetima poslovanja Putujbolje.com.

Za sve informacije slobodno se obratite na:

Kontaktirajte ‘Putuj bolje’

Elizabeta Planinić

@your service
e-mail: [email protected]

mob: 0953108976

tel: 016382899

web: www.putujbolje.com

skype: beti_planinic
Facebook:https://www.facebook.com/putujbolje

Što klijenti  s kojima radimo već dugi niz godina kažu, ali i argumente zašto bi se agencija trebala zvati putujNAJbolje.com, pogledajte ovdje

 

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više