Turistička agencija ‘Putuj bolje’ – više usluge za manje novca

Put kojim koračate do vašeg poslovnog uspjeha je lakši kada ste u našoj ekipi. Postanite dio najpovoljnije turističke agencije iz  Zagreba i jednostavno putujte bolje.

To bi bile dvije rečenice koje u cijelosti opisuju jednu od najatraktivnijih turističkih agencija kod nas, koja u zadnjih par godina je dio svakog  poslovnog uspjeha. Na kraju Siječanjske ulice, turistička agencija “Putuj bolje” poziva vas da zajedno izgradite sjećanja punih uspjeha.

Putuj bolje – barem 30% jeftinija od ostalih

Njihov put do uspjeha je svakako bolji od ostalih, jer to je jedina turistička agencija koja vam nudi barem 30 % niže cijene od svih ostalih (pogotovo za smještaj). A svi znamo kako svi mi volimo da dobijemo više, a platimo manje, dok kvaliteta izvedbe je garantirano i bolja uz brze odgovore. Konferencije, seminari, poslovna ili privatna putovanja sve vrijedi više, a košta manje kad ste u rukama Elizabete Planinic i njenom timu iz agencije “Putuj bolje”. 

“Svako putovanje je avantura koja počinje sa pakiranjem kofera, a kod nas u “Putuj bolje” vaša avantura počinje još s poslanim mailom, rezervacijom avionske karte, smještaja ili poziva. Inspiracija koja nam daje snage da budemo jedini na tržištu s ponudama i cijenama je sam čin putovanja. Postoji neka čar kada odete u drugi grad, upoznate nove ljude, ostvarite poslovne kontakte i vratite se kući sa osmjehom zbog uspjesno završenog putovanja. Kada ste dio te priče zajedno s nama vaš poslovni svijet i putovanja stanu u šaku zato što se mi brinemo da vi dobijete tretman koji zaslužujete. Zato poručujemo: „Putuj bolje“, kaže vlasnica ove atraktivne agencije, Elizabeta Planinić.

 Spremate se na put?

Doručak u Rimu, i zatim poslovni ručak u Istanbulu, nije to nemoguće, to su stvari koje sa “Putuj bolje” stvaraju izvrsan doživljaj. Zato kada razmišljate da putujete, uvijek radite to bolje od ostalih. Izaberite za vas jedini doživljaj i cijena koja odgovara, a svakako ne zaboravite da sa ovom agencijom vaše putovanje je uvijek nezaboravna avantura.

Kada planirate opet putovati?

Elizabeta Planinić

@your service
e-mail:
[email protected]

mob: 0953108976

tel: 016382899

web: www.putujbolje.com

skype: beti_planinic
Facebook:https://www.facebook.com/putujbolje

Što klijenti  s kojima radimo već dugi niz godina kažu, ali i argumente zašto bi se agencija trebala zvati putujNAJbolje.com, pogledajte ovdje

 foto: Putuj bolje

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više