Dani ljepote i fitnessa na Zagrebačkom velesajmu

Na Zagrebačkom velesajmu od 13. do 15. ožujka održat će se ‘Dani ljepote&fitnessa’.

Sajam ‘Dani ljepote’ vodeći je događaj u regiji za profesionalce u sektoru ljepote te međunarodna platforma za kozmetičku, wellness, fitness i hairstyle industriju.

Sajam je posvećen različitim sektorima industrije ljepote: parfumerija i kozmetika, prirodni preparati, zdravlje, ambalaža, kozmetički i Spa saloni, kosa, nokti, fitness, modni accessories.

Tijekom tri dana očekuje vas bogat program, predavanja, prezentacije i radionice. Dani ljepote mjesto su mogućnosti za nova saznanja, korisne upute i informacije koje će prisutni stručnjaci rado podijeliti sa posjetiteljima.

Dani ljepote i fitnessa uključuju fizerstvo, nail art, make up…

I ove godine nas očekuje međunarodno natjecanje za najboljeg Nail art dizajnera 2015 na temu Love animals. Natjecanje će se održati u subotu, 14. i nedjelju, 15. ožujka u više različitih kategorija. Dio zarade od kotizacije donirat će se azilu za životinje – društvu za zaštitu životinja.

Svake godine nastojimo uvesti zanimljivosti i sadržaje koji će izdvojiti sajam Dani ljepote kao mjesto koje se ne zaobilazi, bilo da ste profesionalac ili naprosto želite saznati sve novosti koje nudi industrija ljepote  a usput se želite dobro zabaviti i osjećati posebno.

Sa zadovoljstvom na velika vrata ove godine vraćamo i frizerski segment. U nedjelju, 15. ožujka u Kongresnoj dvorani Zagrebačkog velesajma, uz svesrdnu podršku Obrtničke komore i Ceha frizera, na rasporedu je Frizerski dan, u sklopu kojeg će se održati međunarodni seminari, radionice i revije frizura. Posebno ističemo poznatog prezentera Angela Frrachia iz Moroccanoil, Marka Wolley-a iz Electric Hair i večernji show, look&learn seminar RUSK.

Izlagači iz te branše na svojim će štandovima tijekom sajma svakodnevno prezentirati frizerske novitete.

U 2015. godini, make up radionicu preuzimaju stručnjakinje iz MUD ACADEMY HRVATSKA sa temama „Smokey eyes“ i „Evening look“, u velikom stilu vraća nam se i natjecanje Hrvatske obrtničke komore-Ceh kozmetičara „Zlatni ruž“, sa vrlo atraktivnom temom „50 Shades of Grey“

Ove godine uz Skin centar širimo temu na prirodnu kozmetiku i zdravu prehranu te stvaramo tzv. ZELENU ZONU, posebno uređeni “zeleni ambijent“ sajma za ekološke proizvode.

Prošle godine uveli smo novi, vrlo uspješni projekt SKIN CENTAR, koji nastavljamo i ove godine. Opuštajući kutak gdje će posjetitelji moći obaviti besplatan dermatološki pregled kože te na licu mjesta kupiti preporučene dermokozmetičke preparate

Fitness segment na Danima ljepote

Novim, drugačijim i bogatijim sadržajima ove godine osmišljen je i oblikovan novi projekt. Integracijom ova dva sadržaja koja su na europskom tržištu vrlo povezana otvaramo regionalna vrata suradnje između zdravlja, tjelovježbe i estetike. Na jednom mjestu naći će se instruktori aerobika, osobni treneri, fitness entuzijasti, vlasnici i menadžeri fitness i aerobik centara, profesori kineziologije, vrhunski sportaši i rekreativci.

Posebno ističemo fitness konvenciju, najveći regionalni fitness događaj.

Ova konvencija fitnessa i grupnih fitness programa okuplja vježbače, članove fitness centara, rekreativce, zaljubljenike u vježbanje, sportaše, fitness trenere, osobne trenere, aerobik i pilates instruktore, kineziterapeute i druge profesionalce iz cijele regije, a održat će se 14. i 15. ožujka u dvije dvorane u paviljonu 6.

Ovogodišnja posebnost su i brojni satovi sve rasprostranjenijeg i masovnijeg LES MILLS® fitness programa. Najkvalitetniji i najpopularniji LES MILLS® fitness licencirani instruktori osvojit će brojne sudionike koreografijom, glazbom i nesvakidašnjom energijom. Više od 20 međunarodnih i domaćih prezentera svoju energiju prenijet će na sve sudionike kroz brojne seminare, predavanja i radionice.

Od stručnog programa izdvajamo okrugli stol „Fitness u regiji danas i sutra“ koji će se održati u petak, 13. ožujka dvorani Cres na Zagrebačkom velesajmu.

Možemo li i na koji način kategorizirati objekte koji pružaju uslugu iz područja fitnessa i rekreacije? Jesmo li dovoljno povezani da oformimo stručnu komoru? Jesmo li spremni pokrenuti zdravstveni tsunami u 2015. godini i što medicinska struka zna o našoj profesiji? IFAA, EHFA&IHRSA – međunarodne organizacije koje svoje mjesto traže i na tržištu regije – što donose?

Odgovore na ova i druga važna pitanja dat će ova konferencija na kojoj će sudjelovati stručnjaci iz Ministarstva zdravlja, Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta, Kineziološkog fakulteta, predstavnici IFAA-e, EHFA-a i IHRS-e te brojni drugi.

U izložbenom djelu za široku publiku ponudit ćemo besplatne prezentacije različitih vježbi na centralnoj pozornici i u boksačkom ringu sa našim poznatim boksačem Željkom Mavrovićem te  veliki izbor opreme i suplemenata za vježbanje.

Ako želite učiniti nešto korisno za sebe, dobiti besplatne kozmetičke i fitnes savjete, iskoristiti posebno niske sajamske cijene svih kozmetičkih proizvoda i odlične popuste na „beauty accessories“, različite suplemente i opremu za vježbanje zabilježite si u planer vikend od 13. do 15. ožujka.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

vlasnica Euronautic

Kako je Katarina 107 smjena gostiju pretvorila u sasvim običan radni...

U tvrtku je došla kao recepcionarka, a sada je vlasnica i direktorica. Možda zvuči nevjerojatno, no to je karijerni put Katarine...