Dessange salon – 10% na sve usluge

Prvi salon Dessange u Hrvatskoj otvoren je 1995. godine na glavnom zagrebačkom trgu. Sklapanjem franšiznog partnerstva s Estetic Uvemom, koja je postala ponosan ekskluzivni franšizer istoimene marke za RH, okrenuta je nova stranica u svijetu mode i frizerstva. Pa tako od tog trenutka zagrebačkim ulicama šeće pariška profinjenost, elegancija i ženstvenost.

2011. godine franšizu preuzima tvrtka Estetic Uvema Nova d.o.o., što je dovelo do većeg razvoja marke te bržeg protoka trendova na relaciji Pariz – Zagreb.

Frizerski salon Dessange Zagreb je nagrađen i s tri priznanja izvrsnosti – 2013. godine u kategoriji „BEST PROTOCOL DESSANGE“, 2015. za „KNOW HOW“ te 2016. za „BEST PARTNER DESSANGE“.

Osim frizerskih usluga, salon nudi i tretmane manikure, pedikure te depilacije.


Women in Adria članice ostvaruju 10% popusta na sve usluge uz predočenje članske iskaznice.

Kako biste iskoristili ovu i brojne druge pogodnosti učlanite se u našu WiA mrežu i izaberite odgovarajući članski paket na linku: https://www.womeninadria.com/postanite-clanica-women-in-adria-kluba/

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

vaučeri za digitalizaciju

Vaučeri za digitalizaciju – poduzetnici, unaprijedite digitalno poslovanje

Vaučeri za digitalizaciju nastali su u projektu Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja u sklopu Nacionalnog plana oporavka i otpornosti 2021. –...