41. Business Cafe u Zagrebu – Kako poslovati online?

Druzenja malih poduzetnika

Sedmu godinu u Zagrebu, Business Cafe završava s temom Kako poslovati u Hrvatskoj i kako poslovati online. Gosti poduzetnici su Josipa Maslać – Peričević, vlasnica Naftaline, koja čak 35 godina uspješno posluje u „umirućoj“ tekstilnoj industriji, nominirana u ovogodišnjem Izboru za Najbolju poduzetnicu u Hrvatskoj u organizaciji Women in Adria te Dražen Tomić, vlasnik portala www.ictbusiness.info, dok su stručni gosti Marcel Majsan, predsjednik Udruge E-commerce Hrvatska, Maja Bajza iz CorvusPaya te Ivona Platnar Anić iz knjigovodstvenog servisa Biro 59.

Druženje koje okuplja male poduzetnike

Velik je broj tzv. networking evenata, a Business Cafe stavlja fokus na samo PODUZETNIČKO PUTOVANJE – na ono što se sve zaista događa putem kad se krene graditi i voditi vlastiti biznis, na necenzurirane ljudske poslovne priče, ne samo na korisne informacije kako i gdje nešto napraviti. Po prvi puta nakon sedam godina poslovanja u Zagrebu počinje i After Business cafe party – nakon Business Cafea u Spoonu, susret malih poduzetnika se nastavlja u restoranu Il Camino, Nova Galerija, Špansko.

Business Cafe predstavlja druženja malih poduzetnika i onih koji to žele biti i putem franšize posluje u sedam zemalja. Pokrenut je prije sedam godina u Zagrebu s dvije osnovne poruke – NISMO SAMI i MOGUĆE JE USPJETI. U sedam godina održano je više stotina događanja u šest država i 50-ak gradova, ispričano više od 700 poduzetničkih priča, a Business Cafe je posjetilo više od 10 000 gostiju i sklopljeno je više od 20 milijuna eura poslova.

Više aktualnih informacija o Business Cafeu mogu se pratiti na www.businesscafe.info. 41. Business Cafe u Zagrebu održat će se 16. studenog 2017. od 18 do 21 h u restoranu Spoon (City Plaza, drugi kat).

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

eCommawards 2023.

eCommawards 2023. – Proglašeni najbolji web trgovci u Hrvatskoj

Hrvatski webshop godine je bima-shop.hr, prema ocjenama stručnog žirija ovogodišnjeg ekskluzivnog događaja eCommAwards powered by Ooblee, u organizaciji  udruge eCommerce Hrvatska....