Loading Događanja

« All Događanja

  • Ovaj događaj je prošao.

27.4. Webinar: Kako prilagoditi prehranu stalnom boravku kod kuće

27/04/2020 @ 19:00 - 20:00

savjeti za mršavljenje

U vrijeme kada su zalihe u frižideru pune, a mi više – manje stalno doma, teško je ostati discipliniran. No, kako društvene mreže kažu – ljeto nije otkazano, a i proljeće je pravo vrijeme za zdrave prehrambene navike.

Naša Antonija Trupinić će vam podijeliti nekoliko korisnih provedivih praktičnih savjeta koje možete prakticirati i nakon „korone“. Za kvalitetniji život u punom smislu.

Neki od savjeta su:

  • kako obaviti kupnju namirnica (trikovi kojima ćete spriječiti kupovanje nepotrebnih namirnica)

  • koje namirnice konzumirati (koje namirnice izabrati i zašto)

  • kako pripremati obroke (kada organizirati kuhanje da vam ne oduzima puno vremena u danu jer ste zaslužili ovaj odmor od obaveza)

  • kako rasporediti obroke u danu (koliko obroka u danu jesti i u koje doba dana jesti koje namirnice)

  • kako zadovoljiti želju za slatkim (najjednostavniji trikovi kojima ćete stvarno zadovoljiti želju za slatkim)

  • čime zamijeniti sokove (koliko tekućine unositi i kada, koja pića su najbolja, a što izbjegavati)

OPIS WEBINARA:

„Često volim podsjetiti svoje slušatelje/čitatelje da sve u životu možeš promijeniti i zamijeniti. Sve. I već smo navikli da je sve ima rok trajanja i da je sve zamijenjivo: od običnih svakodnevnih stvari koje koristimo pa do automobila, stana, posla, partnera, obitelji, prijatelja, grada, kontinenta. I svi smo to vjerojatno učinili, možda i nekoliko puta. Ali – naše tijelo ide s nama svugdje i uvijek. Barem u ovom životu. Koliko god to ponekad željeli, iz ovog tijela u kojem živi naša svijest nećemo moći pobjeći, „zapeli“ smo u njemu do kraja. A upravo o zdravlju našeg tijela ovisi koliko kvalitetno ćemo živjeti sve to vrijeme koje smo dobili na raspolaganje. (Zdrav čovjek ima bezbroj želja, bolestan samo jednu, zar ne?)

Baš sada, više nego ikada, treba misliti upravo na svoje zdravlje i očuvati imunitet. A čuvanje imuniteta kreće pravilnom prehranom i tjelesnom aktivnosti. I baš zato što smo se našli u vremenima kada nam je tjelesna aktivnost ograničena na kretanje unutar vlastitog doma, puno veću pažnju moramo dati pravilnoj prehrani.

„Ono si što jedeš“. Kako prije tako i sada. Otvori hladnjak i upoznaj se. Ako ti se ne sviđa što vidiš, mjenjaj. Neće pomoći kreme, neće pomoći saloni koliko si možeš pomoći sama. Ključ je promijeniti navike i biti ustrajna u njima. „

O PREDAVAČU:

Antonija je magistra inženjerka aeronautike i vojna pilotkinja helikoptera od 2008. godine, instruktorica letenja i probna pilotkinja, satnica Hrvatskog ratnog zrakoplovstva. Međutim, njena druga strast je fitness i bodybuilding kojim se počela privatno baviti prije desetak godina, a 2016. godine je stekla i kvalifikaciju za instruktoricu bodybuildinga i fitnessa. Osim što iza sebe ima i dugogodišnji rad s klijentima u fitness centrima, sudjelovala je na preko 20 natjecanja u bodybuildingu i fitnessu u državu i svijetu, nosi titulu i državne viceprvakinje u bodyfitnessu i član je državne reprezentacije i Hrvatskog bodybuilding saveza. Osim toga, iskustvo temelji i na dugogodišnjem pisanju članaka i kolumni za brojne fitness portale, ali provodi i seminare o sportskoj prehrani diljem Hrvatske educirajući članove fitness centara o važnosti pravilne prehrane sa svrhom boljih sportskih rezultata, ali i poboljšanja kvalitete života.

VAŽNE NAPOMENE – molimo pročitati:

Radionica je besplatna za sve WiA članice, ostali mogu platiti radionicu ili članstvo. Održat će se putem LIVE predavanja.

Ako sudjelujete kao članica, dovoljno je priključiti se live-u  u zatvorenoj grupi za članice: https://www.facebook.com/groups/wia.clanice

Ukoliko niste članice, a želite poslušati ovo i brojna druga predavanja, učlanite se s jednim od paketa koji su i na popustu do 1.6.2020:

https://www.womeninadria.com/postanite-clanica-women-in-adria-kluba/

Više o našim članskim paketima pročitajte na linku:
https://www.womeninadria.com/clanski-paket/

Ukoliko niste članica, osim uplate paketa možete i platiti samo ovo predavanje: cijena je 300 kn s PDV-om. Članstvo se svakako više isplati jer je godišnja članarina najmanjeg paketa 500 kn s PDV-om i vrijedi za neograničen broj besplatnih edukacija i drugih pogodnosti.

Ako niste članica, obavezna je prijavana na [email protected]

Detalji:

Datum:
27/04/2020
Vrijeme:
19:00 - 20:00